Redactie DZK

Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

dinsdag, 12 december 2017 23:31

Zeeuwse Kust arrangement


Het 4-sterren Golden Tulip Strandhotel Westduin staat in het natuurgebied Westduin in de provincie Zeeland, op drie kilometer van de havenstad Vlissingen. U treft dit strandhotel direct achter de laagste duinovergang van Walcheren aan, op slechts 50 meter van de zee en het strand. Laat u verwennen binnen de muren van het hotel, terwijl daarbuiten de leukste steden, dorpjes en attracties van Zeeland wachten. Kom genieten op het zonnige Walcheren, het meest bruisende ‘eiland’ van onze zuidelijke kustprovincie.

dinsdag, 12 december 2017 20:17

Apart Hotel Blankenberge


Het 2-sterren Apart Hotel Blankenberge staat direct aan de kust, op 50 meter van het centrum van de populaire badplaats Blankenberge. Bent u op zoek naar een comfortabel verblijf aan de Belgische kust, dan bent u hier op uw plek. Bovendien bent u er slechts 15 autominuten verwijderd van historisch Brugge! Overnacht in een van de comfortabele kamers, eventueel met zeezicht, en waai lekker uit aan de Noordzeekust!

woensdag, 15 november 2017 19:48

Aan de Belgische kust

Bij Antwerpen rechtsaf... Vanuit Utrecht in een 3-tal uurtjes rijden naar een echte vakantiebestemming. Bijzonder dat de sfeer daar zo anders is, mondain in Knokke en Blankenberge, alle rust in Nieuwpoort, de Haan en Westende. Grote ruime boulevards en prachtige duinpartijen. Met een gaaf breed strand dat zich dik 65 kilometer uitstrekt aan de kust van West-Vlaanderen. En met een kusttram (tip) die ook over het strand rijdt...

dinsdag, 12 december 2017 23:18

Grand Hotel Amrâth Kurhaus


Direct aan het strand van Scheveningen staat het stijlvolle 5-sterrenhotel Grand Hotel Amrȃth Kurhaus The Hague. Vriendelijk personeel, comfortabele kamers en een gedreven chef-kok nodigen u uit om even flink bij te tanken aan zee. Alles wat Scheveningen zo bijzonder maakt ligt hier aan uw voeten; op de gezellige boulevard met talloze terrassen en een casino is altijd iets te beleven en te bekijken! 

woensdag, 11 oktober 2017 18:00

Facebook en Instagram storing


Facebook en Instagram zijn woensdagmiddag slecht bereikbaar door een storing. Het is onbekend wat precies de oorzaak van de storing is en hoe lang het probleem zal gaan aanhouden. Misschien leuk om even door onze website te bladeren? 

woensdag, 06 september 2017 10:35

Golden Tulip Noordwijk


Een 3-daags Noordwijk arrangement... Speciaal door De Zee Kust voor u uitgezocht! 
Bij Golden Tulip Noordwijk vanaf € 75,00 p.p.p.a. aankomst januari, februari en maart. Met welkomstdrankje, 2x overnachten, 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 1x 3-gangendiner of -buffet, gratis gebruik relaxruimte en gratis WiFi

woensdag, 09 augustus 2017 22:26

SCHOONSTE STRANDEN VERKIEZING


De Schoonste Stranden Verkiezing 2017. Supporter van Schoon is op zoek naar het schoonste strand van Nederland. En jij mag een voorkeursstem geven! Jouw beoordeling en die van ANWB inspecteurs, die alle stranden 4 keer bezoeken, bepalen samen welk strand zich dit jaar het schoonste van Nederland mag noemen. 

woensdag, 25 januari 2017 14:46

WEEK VAN DE POËZIE


Zoals jullie allemaal wel weten heeft De Zee Kust een zwak voor 'verhalende verbeelding'. 
Hieronder valt fotografie, maar ook woorden die oproepen tot verbeelding. De Zee Kust is een geliefd onderwerp om de emotie voor de zee om te zetten in woorden. 

dinsdag, 03 januari 2017 14:53

GELUKKIG NIEUWJAAR


Gelukkig Nieuwjaar voor jullie allemaal en weer een nieuwe tussenstand gemaakt, de eerste dit jaar… 
De verhalende verbeelding van De Zee Kust, wat een groot succes en wat zijn we trots (op jullie)! 
Dat je heimwee krijgt, dat je uitkijkt naar je volgende bezoek. Dat je trots bent dat je er woont...
Wij, de Ambassadeurs van De Zee Kust, komen er dagelijks. Elk seizoen. 

zaterdag, 01 oktober 2016 11:49

MOSSELEN VENETIË


Toen ik het Venetiaanse recept voor mosselen en vongole met knoflookkruim doorlas, moest ik gelijk denken aan de Zeeuws-Vlaamse manier van mosselen klaarmaken. In het Zeeuws-Vlaamse Philippine binden ze het vocht ook met broodkruim/paneermeel en gaat er verse peterselie in de pan. 

Pagina 1 van 7