2018-04-11

3-DAAGS CULINAIR TEXEL

(0 stemmen)
Hotel de Pelikaan
Hotel de Pelikaan De Zee Kust Texel

Hotel de Pelikaan staat op het Waddeneiland Texel, vlak buiten de bekende Texelse badplaats De Koog. Het hotel heeft een rustige ligging aan de rand van een groot dennenbos, ten zuiden van het centrum van De Koog. Nationaal Park de Duinen van Texel bevindt zich op loopafstand en het is ongeveer een kwartiertje lopen naar het Noordzeestrand en het centrum van De Koog. 

Vanuit het hotel lopen er diverse wandelroutes en fietsroutes door de eilandomgeving. Een leuke bestemming voor een wandeling is het natuurhistorisch museum en zeehondenopvang Ecomare, op ongeveer twee kilometer van het hotel. 

3-daags Culinair Texel arrangement vanaf € 82,50 p.p.p.a. 
(Voor die prijs pas in oktober, maar toch. Nog een paar mogelijkheden in september. Op basis van 2 personen excl. kosten zoals bv. toeristenbelasting en natuurlijk de reis)

Welkomstdrankje
2x overnachten
2x ontbijtbuffet 
1x 3-gangen diner 
gratis wandel- fietsroute 
gratis parkeren 
gratis WiFi 

 

3-DAAGS CULINAIR TEXEL ARRANGEMENT

 KLIK OF TAP HIER VOOR ALLE INFO EN VOORWAARDEN 

 

 HOTELS OP DE WADDENEILANDEN

HOTELS AAN DE NLse KUST

TERUG NAAR ALLE DE ZEE KUST AANBIEDINGEN

Laatst aangepast op woensdag, 29 augustus 2018 14:02

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018