2018-11-14

Resort-Hotel Amelander Kaap

(0 stemmen)
Resort-Hotel Amelander Kaap
Resort-Hotel Amelander Kaap De Zee Kust Ameland

Aan de westkust van het Waddeneiland Ameland, in het dorpje Hollum, ligt Resort-Hotel Amelander Kaap. Omringd door duinen, strand en zee is het resort de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten op de waddendiamant. Het resort beschikt over vele faciliteiten waaronder een zwembad, sauna en solarium om volledig tot rust te komen.

Faciliteiten
Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap heeft alle mogelijke faciliteiten, zoals een à-la-carte-restaurant, brasserie, tennisbanen, een squashbaan, beautycenter, solarium, sauna en zwembad. Direct aan het hotel grenst een 9-holes NGF-golfbaan met A-status voor de echte pro's; hier bent u welkom als u een GVB heeft. Voor kinderen is er tijdens de meeste schoolvakanties een speciaal recreatieteam aanwezig. Ook is er een gezellige kinderspeelplaats, een kinderspeelbad en een 'fun-rank' voor de skaters.

3-daags Waanzinnig Voordeel arrangement vanaf € 89,00
(Ook nog in november.... Op basis van boeking met 2 personen excl. div. kosten zoals bv. toeristenbelasting en natuurlijk de reis) 

overnachting
uitgebreid ontbijtbuffet 
informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes 
gratis WiFi 
gratis parkeren

 

DAT KAN BIJ FLETCHER AMELANDER KAAP

KLIK OF TAP VOOR ALLE INFO EN VOORWAARDEN

 

 

 HOTELS OP DE WADDENEILANDEN

HOTELS AAN DE NLse KUST

TERUG NAAR ALLE DE ZEE KUST AANBIEDINGEN

 

Laatst aangepast op woensdag, 14 november 2018 18:05

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018