2018-11-21

Hotel AMELAND

(0 stemmen)
Hotel Ameland
Hotel Ameland De Zee Kust Ameland

Het 3-sterren Hotel Ameland is een leuk familiehotel, vlak bij het dorpje Nes en het Noordzeestrand. Hier kunt u het echte eilandgevoel ervaren. Maak een stevige wandeling door het Nesserbos of een heerlijke fietstocht door de duinen. Onderweg komt u vast een restaurantje tegen waar u even op adem kunt komen. In de royale tuin van het hotel met terras en speelplaats kunt u gezellig zitten met een drankje, terwijl de kinderen spelen!

Faciliteiten
Hotel Ameland biedt diverse faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Start de dag met een lekker ontbijt in de ontbijtruimte. In de avond kunt u plaatsnemen in de hotelbar of op het terras terwijl u, onder het genot van een drankje, nog even de dag doorneemt. Hotel Ameland heeft geen eigen restaurant, maar in de directe omgeving vindt u tal van gezellige eetgelegenheden. Het hotel verhuurt tevens fietsen en er is een oplaadpunt voor de e-bike aanwezig. Ook is er een fietsen- en motorstalling, kosteloze parkeerruimte voor de auto en gratis WiFi beschikbaar.

Diverse arrangementen en vaak speciale aanbiedingen! 
(Arrangementprijzen op basis van boeking met 2 personen excl. div. kosten zoals bv. toeristenbelasting en natuurlijk de reis)

Wat is er in een arrangement mogelijk?

Welkomstdrankje
overnachting
uitgebreid ontbijtbuffet 
 2 dagen fietshuur inclusief
taxivervoer van en naar de boot 
kortingsvouchers diverse restaurants op Ameland 
gratis WiFi DE ZEE KUST HOTEL AMELAND ARRANGEMENTEN

 KLIK OF TAP HIER VOOR ALLE INFO EN VOORWAARDEN

 

 HOTELS OP DE WADDENEILANDEN

HOTELS AAN DE NLse KUST

TERUG NAAR ALLE DE ZEE KUST AANBIEDINGEN

Laatst aangepast op maandag, 17 december 2018 21:26

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018