2018-11-21

Bij Hen op Ameland

(0 stemmen)
Bij Hen Ameland
Bij Hen Ameland De Zee Kust Ameland

Het 3-sterrenhotel Bij Hen op Ameland staat in het oude pittoreske centrum van Hollum, op loopafstand van zee, strand en bos. Bij Hen op Ameland is een karakteristiek hotel waarbij iedere kamer zijn eigen eilandthema heeft. Bewonder vanuit deze gemoedelijke en comfortabele accommodatie de grote variëteit aan landschappen van dit prachtige Waddeneiland; strand, wad, duinen, heide en moeras wisselen elkaar af.

Faciliteiten
Het restaurant van Bij Hen op Ameland is een gezellig kipspecialiteiten restaurant. Geniet hier van ontbijt, lunch en diner in een karakteristieke sfeer met eigentijdse inrichting. Met mooi weer verplaatst u natuurlijk naar het fijne terras. Het hotel beschikt verder over een fietsenstalling en gratis parkeergelegenheid. Als gast heeft u gratis toegang tot WiFi.

 

Diverse arrangementen voor 3 dagen of meer en vaak speciale aanbiedingen! 
(Arrangementprijzen op basis van boeking met 2 personen excl. div. kosten zoals bv. toeristenbelasting en natuurlijk de reis)

Wat is er in een arrangement mogelijk?

Welkomstdrankje
overnachting
ontbijtbuffet 
 meer gangendiner
gratis parkeren 
fiets-arrangement 
gratis WiFi DE ZEE KUST AMELAND BIJ HEN ARRANGEMENTEN

 KLIK OF TAP VOOR ALLE INFO EN VOORWAARDEN

 

 HOTELS OP DE WADDENEILANDEN

HOTELS AAN DE NLse KUST

TERUG NAAR ALLE DE ZEE KUST AANBIEDINGEN

Laatst aangepast op woensdag, 21 november 2018 16:40

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018