2018-11-21

Loodshotel Vlieland

(0 stemmen)
Loodshotel Vlieland
Loodshotel Vlieland De Zee Kust Vlieland

Loodshotel Vlieland staat aan de gezellige en historische Dorpsstraat in het dorp Oost-Vlieland, op het autoluwe Waddeneiland Vlieland, op ongeveer vijf minuten fietsen van het Noordzeestrand en slechts 100 meter van de kade waar de veerboot aanmeert. U bevindt zich op een zeer populaire en bruisende locatie op het eiland. Hier kunt u culinair genieten, comfortabel overnachten en een fiets huren om de natuurpracht op Vlieland te verkennen!

Faciliteiten
Bij Loodshotel Vlieland kunt u heerlijk overnachten op een zeer moderne en sfeervolle hotelkamer. Wilt u een borreltje pakken in het gezellige café, houdt u van een biljartje leggen of bestelt u graag een tapasplankje in het charmante restaurant? In al deze gevallen bent u in dit hotel aan het juiste adres. Boekt u een van de voordelige arrangementen, dan krijgt u trouwens korting op de tapas! Bij mooi weer nodigt het buitenterras u van harte uit; tijdens uw wijntje of kopje koffie kijkt u uit op de gezellige Dorpsstraat. Mocht u Vlieland graag op de fiets ontdekken, huur dan een exemplaar bij uw hotel. De huur voor één dag krijgt u hier cadeau! Verder kunt u hier gebruikmaken van gratis draadloos internet. Op dit (bijna) autovrije eiland is het logisch, dat er bij het hotel geen parkeergelegenheid beschikbaar is. Huisdiervrij is het hotel echter niet; uw trouwe viervoeter mag op aanvraag en tegen betaling met u mee op vakantie!

 

Diverse arrangementen voor 3 dagen of meer en vaak speciale aanbiedingen! 
(Arrangementprijzen op basis van boeking met 2 personen excl. div. kosten zoals bv. toeristenbelasting en natuurlijk de reis)

Wat is er in een arrangement mogelijk?

Welkomstdrankje
overnachting
ontbijtbuffet 
 tapasplankje in restaurant Plezant
gratis parkeren 
fiets huur 
gratis WiFi DE ZEE KUST VLIELAND LOODSHOTEL ARRANGEMENTEN

 KLIK OF TAP VOOR ALLE INFO EN VOORWAARDEN

 

 HOTELS OP DE WADDENEILANDEN

HOTELS AAN DE NLse KUST

TERUG NAAR ALLE DE ZEE KUST AANBIEDINGEN

 

Laatst aangepast op woensdag, 30 januari 2019 05:24

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018