Geschreven door  2013-12-21

De smaak van Niels

(1 Stem)
Restaurant Natuurlijk
Restaurant Natuurlijk 'De Zee Kust' Egmond

Op de vraag wat heeft SMAAK met 'De Zee Kust', reageerde Niels Gouda van restaurant Natuurlijk met: "Smaak heeft alles te maken met 'De Zee Kust'. In ons restaurant NATUURLIJK, wat staat in Egmond aan Zee, laten we het hele jaar onze gasten genieten van PURE Smaak, niet zomaar 'gewoon' smaak.
Ons restaurant werd in 2012 verkozen tot Puurste Restaurant."NATUURLIJK is PUUR

Met de zee, strand en duinen vlakbij is ons restaurant een heerlijke onderbreking van een wandeling of fietstocht, maar ook een verblijf in één van de appartementen behoort tot de mogelijkheden.
Voor de gerechten maken we voornamelijk gebruik van ambachtelijke producten van boeren uit de regio Noord-Holland. Duurzaam, eerlijk en zoveel mogelijk biologisch, zoals zuivel en groenten.
Duurzaam en biologisch zijn elementen waar op gelet wordt in de aanschaf van brood, vlees en vis. Respect voor natuur, dier en mens. De wijnen, en o.a. chocolade, koffie en thee zijn fairtrade.
Ons team geeft graag uitleg over de herkomst en de bereidingswijze van de gerechten op het menu.

restaurant NATUURLIJK Egmond

Ik vraag Niels of hij iets over zijn kaart kan vertellen voor de komende dagen.

Wat vind jijzelf het mooiste, natuurlijkste en meest smaakvolle gerecht op de kaart?

"Onze Highlander beefburger! Deze koeien lopen hierachter in het Noord-Hollands duinreservaat. Vol smaak en heerlijk mals. Van de grill zo op een overheerlijke bio bol.
En NATUURLIJK onze gerechten buiten de kaart om! Alles gericht op het seizoen. Zoals nu bijvoorbeeld wild. Met bijpassende groente en aardappelgarnituren."

Welke wijn zou je er het liefst bij serveren? "Een lekker volle biologische rode huiswijn erbij maakt het feest compleet."

Een nagerecht maakt het diner compleet, welk nagerecht zou jij adviseren?
"Alle nagerechten zijn biologisch en/of fairtrade. De chocolade mousse is een favoriet."

Kids'animatie NATUURLIJKJe hebt een kids' opvang met hun eigen speelruimte, ook tijdens de feestdagen? "In het weekend en alle vakanties hebben wij kinderanimatie."

Moet je reserveren voor de komende twee weken? "Reserveren is altijd verstandig om teleurstelling te voorkomen.
Beide Kerstdagen zijn vol gereserveerd. Zowel voor de lunch alsook de diners."

De laatste dagen van december zijn altijd speciaal. De sfeer, de kerstgedachte, Oud & Nieuw.
Ook in de restaurants, zoals die van Niels is het goed vertoeven. Dat alle gasten mogen genieten van de sfeer, de entourage en een eerlijk product.

Alle medewerkers van Natuurlijk en de redactie van 'De Zee Kust' wensen iedereen een gezellig, maar vooral (h)eerlijke Kerstdagen, een goed uiteinde en veel voorspoed en geluk voor 2014

 

 

Al 3115 keer gelezen/bekeken Laatst aangepast op zondag, 24 juli 2016 01:24

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

Nieuwste van Roel van Steinvoorn

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.


Anti-Spam maatregel, maak de puzzel voor het verzenden

De tussenstand... December 2018

 

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op