2014-05-29

Fotografen aan 'De Zee Kust'

(0 stemmen)
Ameland
Ameland Fotocreateur Rindert Wijnstra


Ben jij een (hobby)fotograaf aan 'De Zee Kust Julianadorp' en ben jij in staat om een verhaal te vertellen met jouw verbeelding? 
Dan moeten wij eens praten. 'De Zee Kust' geeft je de mogelijkheid om je talent onder de aandacht te brengen bij een groot publiek in de sociale mediakanalen Twitter, Facebook, Google+, Pinterest en Instagram. En natuurlijk de website. 

Voor veel hobby fotografen is de natuur en in het bijzonder de zeekust, een geliefd onderwerp om vast te leggen. Er zijn fotografen die in staat zijn, zelfs met één foto, een heel verhaal te vertellen. 

Naar dìe fotografen ben ik op zoek.

De items op de website worden altijd ondersteund met fotografie.

Ik bied een podium voor elke fotograaf die in staat is om met de foto een verhaal te vertellen. Die fotograaf wil ik promoten omdat hij/zij een ambassadeur is voor mijn visie van ‘De Zee Kust’. Publicaties vinden plaats op de website en Facebookpagina. Dit kan incidenteel, maar ook als redacteur.

De gebruikte fotoapparatuur is natuurlijk van belang, maar ondergeschikt. Het unieke van het moment, de lichtval, het onderwerp, de beweging. 
Er zijn steeds meer mensen die de mogelijkheid hebben, tegenwoordig heeft iedere smartphonegebruiker de potentie om mooie beelden vast te leggen. Behalve dat er foto’s mee gemaakt kunnen worden bestaan er apps die aan de foto’s een bewerking mee kunnen geven, zoals bijvoorbeeld Instagram. 

Dus, beste fotograaf, meld je aan via Twitter, FB of via de contactpagina. Ik meld me dan zo snel mogelijk!

Ken jij iemand als vriend op FB die in aanmerking zou kunnen komen in (de omgeving van) Julianadorp? Mention dan zijn of haar naam via Facebook hieronder:

 

De foto boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn gemaakt door fotocreateur Rinnie Wijnstra van Ameland. Rinnie is te volgen op twitter en heeft een eigen facebook fanpage Foto Ameland, waar hij zijn werken toont.

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op