HEBBEN WE CONTACT?

Wil je meer weten over De Zee Kust, over de redactie of mijn activiteiten en wil je misschien wel meewerken of ondersteunen? Stuur me een e-mail! Ook kun je jezelf registreren (zie LOGIN hieronder), weet ik gelijk iets meer van je.

Voor bedrijven die willen participeren in De Zee Kust als promotieplatform is er een sponsorpakket beschikbaar. De website wordt nu voorbereid regionaal. Activiteiten kunnen al worden aangeboden voor Breskens, Nieuwvliet en Cadzand in Zeeuws-Vlaanderen, Julianadorp, Den Helder, en Egmond in Noord-Holland en Noordwijk in Zuid-Holland. Voor de Wadden, de website de Wadden, Terschelling en Texel.
We sturen je graag de informatie of komen onze plannen als promotieplatform graag voorstellen in een kennismakingsgesprek.

ZEND EEN BERICHT

Je moet alle velden met een (*) invullen, anders werkt het niet.

Anti-Spam maatregel, maak de puzzel voor het verzenden

Ons bezoekadres

De gehele zeekust NL & B

 

Ons postadres

Boterzwin 4204 1788 WT Julianadorp (NL)

T:    +31(0)629 322 822
E:    info@dezeekust.com

Inlog of registratie

Hier kun je inloggen en/of je registeren om toegang te krijgen tot de website.

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op