de ZEE kust
Egmond

voor de liefhebber, genieter, hobbyist, mopperpot, meisje en toerist

Er is een plek waar de tijd stilstaat: dat is de eindeloze zee. Als heel de wereld verder gaat voltrekt zich in stilte de geboorte van een idee ~ Els Rentenaar

Lees meer

Egmond

Egmond

Alles over kust, duinstreek en badplaats Egmond aan Zee, maar natuurlijk ook over Egmond aan de Hoef, ook wel kunstdorp genoemd. En Duindorp Egmond-Binnen. Voor inwoners en gasten. 

De tussenstand... December 2018

 

Laatste Nieuws Egmond

 • Nieuws Egmond Nieuws Egmond
  Geschreven door
  Welkom op ‘De Zee Kust Egmond’. Het is tijd om ook deze pagina te presenteren. Met straks schitterende beelden en verhalen. Natuurlijk kun je hier alles vinden over evenementen en activiteiten.
  Lees meer...
 • Fotografen aan 'De Zee Kust' Fotografen aan 'De Zee Kust'
  Geschreven door
  Ben jij een (hobby)fotograaf aan 'De Zee Kust Egmond' en ben jij in staat om een verhaal te vertellen met jouw verbeelding? Dan moeten wij eens praten. 'De Zee Kust' geeft je de mogelijkheid om je talent onder de aandacht te brengen bij een groot publiek in de sociale mediakanalen…
  Lees meer...

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op