de ZEE kust
JULIANADORP

voor de liefhebber, genieter, hobbyist, mopperpot, meisje en toerist

De zon is van melk. De zee is een canvas van drogende olieverf. Blauw met groen en veel zwart. Straks schrijf ik er wit doorheen. Voor Haar, die ik Meisje noem - Rik Vera

Lees meer

Julianadorp

Julianadorp

Julianadorp is een echt kerkdorp vlak onder Den Helder en maakt deel uit van deze gemeente. 
Met een lange kuststrook, duinenrij en breed strand. Julianadorp kent 4 strandopgangen. Falga, Zandloper, Juliana en de meest zuidelijke Drooghe Weerth.
Het 'oude' dorp is gezellig en knus, met diverse restaurantjes en winkels. Met een kleine dorpskern heeft Julianadorp veel nieuwbouw.

Er zijn twee winkelcentra. Bij het oude dorp vind je 'De Riepel' en in het zuiden de 'Dorper Weerth'.
Julianadorp kent veel accommodaties, vooral vakantiewoningen, onder andere het Landal Park Ooghduyne met een 18 holes golfbaan. Diverse campings, Bed & Breakfast en kamperen bij de boer.

De Zee Kust, voor de liefhebber

De activiteiten van 'De Zee Kust' op internet zijn sociaal mediaal. We willen graag delen. En kunnen dat op 50 FB pagina's en via 50 Twitteraccounts. Dus landelijk en regionaal...
Ben jij een schrijver, blogger, dichter of ben jij een fotograaf die zijn emotie wil delen over en aan 'De Zee Kust'? Ik wil graag contact met je hebben.

neem contact op

De Zee Kust, van de liefhebber

'De Zee Kust' is een sociaalmediaal project, waar veel bezoekers zijn. Op de website en in de sociale mediakanalen. Dit maakt het interessant voor bedrijven die actief zijn aan de zeekust. Ben jij een ondernemer aan 'De Zee Kust'? We hebben advertentieruimte, socialmedia en bloggers. Benieuwd naar de mogelijkheden of het sponsorpakket komen presenteren..? Bel nu!

Waar wil je naar toe

De activiteiten van 'De Zee Kust' vinden plaats in Nederland en België..

DE WADDEN

NOORD-HOLLAND

ZUID-HOLLAND

ZEELAND

WEST-VLAANDEREN

 

WEBSHOP

Laatste Nieuws Julianadorp

 • NIEUWE PAAL 6 NIEUWE PAAL 6
  Geschreven door
  Er wordt keihard gewerkt om het nieuwe strandrestaurant Paal 6 op te bouwen. Als alles volgens plan verloopt heeft Julianadorp snel weer een gloednieuw, permanent op het strand aanwezig paviljoen.
  Lees meer...
 • WIN WADLOPEN MET 'De Zee Kust' WIN WADLOPEN MET 'De Zee Kust'
  Geschreven door
  Op twitter heeft 'De Zee Kust' een twitteractie gelanceerd. Bij 4000 volgers verloot deze landelijke community 10 vrijkaarten om mee te gaan WADLOPEN! Dus ben je actief op twitter? Doe mee, volg De Zee Kust, retweet het bericht en maak kans op 1 van die 10 kaarten. De tweet vind…
  Lees meer...
 • ZANDSUPPLETIE ZANDSUPPLETIE
  Geschreven door
  Van 16 mei tot half juni onderhoudt Rijkswaterstaat 'De Zee Kust Julianadorp en Den Helder'. In totaal krijgt het strand, tussen strandslag Huisduinen en strandslag Julianadorp, er 1 miljoen kubieke meter zand bij. Door wind en zee verliest de kust bij Julianadorp en Den Helder zand, en wordt dus steeds…
  Lees meer...

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op