KU(n)ST

(24 stemmen)
KU(n)ST
KU(n)ST

Dit KU(n)ST stuk wordt je door 'De Zee Kust' aangeboden in print. 

Een aantal afmetingen en de daaraan gekoppelde prijzen vind je als voorbeeld hieronder: 

 

Zie ook het voorbeeld hierboven, geprint op: CANVAS 2 cm 3 panelen 50x50 cm € 233,10 incl. 10% korting*

*2-, 3- of 4-luiken of meerdere werken in één bestelling 10% korting...

 

TERUG NAAR HET FOTO-OVERZICHT - MATERIAAL-AFMETING-PRIJS-OVERZICHT WAAROM EEN WEBSHOP

Voor verdere vragen over prijzen, afwijkende afmetingen en voor andere materialen zoals fotoprint met/zonder lijst, dibond en plexiglas, kun je vermelden in je e-mail. 
Wanneer je klikt op de foto kun je een e-mail versturen met je persoonlijke gegevens of vraag, er wordt daarna contact met je opgenomen. 

De administratieve afhandeling wordt verzorgd door GLOCALmedia. Prijzen zijn incl. 21% BTW en verzend/bezorgkosten op basis van Nederlandse afleveradressen, tenzij anders vermeldt op de prijslijst. Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven. 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op