2015-08-17

WIN WADLOPEN MET 'De Zee Kust'

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Twitter
Twitter @Fotocreateur


Op twitter heeft 'De Zee Kust' een twitteractie gelanceerd. Bij 4000 volgers verloot deze landelijke community 10 vrijkaarten om mee te gaan WADLOPEN! 
Dus ben je actief op twitter? Doe mee, volg De Zee Kust, retweet het bericht en maak kans op 1 van die 10 kaarten. De tweet vind je hieronder, je kunt hier vanaf de website de tweet retweeten.

Zoals jullie misschien wel hebben begrepen is 'De Zee Kust' een internetcommunity met een website, waar je nu bent en Facebook, zoals 'De Zee Kust Julianadorp', waar je waarschijnlijk nu vandaan komt. Maar ook op twitter is 'De Zee Kust' landelijk actief en heeft onlangs zijn 3000ste volger mogen begroeten.

Wadlopen
Wadlopen is mogelijk langs de hele Nederlandse waddenkust, vanaf het Balgzand Den Helder en Wieringen tot aan Delfzijl in Noord-Oost Groningen. En natuurlijk aan de waddenzijde van ieder Waddeneiland. Door ervaren gidsen begeleid lopen over drooggevallen Waddenzee bij laagwater, want op de meeste plaatsen staat bij hoogwater anderhalve meter water. Een prachtig evenement, waarbij je geniet van de natuur op dit door Unesco aangewezen Werelderfgoed.

Twitter
Het promotie- en belevingsplatform heeft op twitter net 3000 volgers gekregen. Bij 4000 volgers neemt De Zee Kust tien volgers mee Wadlopen, 5 volgers en 5 RTers van het onderstaande twitterbericht. Deze actie wordt georganiseerd samen met De Groot Recreatie op Wieringen. Het bedrijf in de regio voor uitjes en excursies op Wieringen en de Waddenzee.

Hieronder de tweet waar het om gaat! Volg het account @dezeekust (misschien volg je al) en RT het bericht!socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op