2016-03-04

NIEUWE PAAL 6

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Paal6
Paal6 @De Zee Kust Julianadorp


Er wordt keihard gewerkt om het nieuwe strandrestaurant Paal 6 op te bouwen. Als alles volgens plan verloopt heeft Julianadorp snel weer een gloednieuw, permanent op het strand aanwezig paviljoen. 

Verschrikkelijke beelden brand Paal 6...Trieste aanblik van 18 november 2015

Na de brand in november is er gelukkig wel een volwaardig strandpaviljoen neergezet en half december weer geopend. Maar optimaal was dat natuurlijk niet. Wel heel gezellig met een kleine keuken en team. Maar als het druk is best behelpen. Oude tijden herleven in het geheel in hout opgetrokken paviljoen. Het heeft ook wel zijn of haar charme. Het tijdelijke paviljoen ‘Paal6 uit de brand!’ is geopend van maandag tot en met donderdag van 10-17.30 en vrijdag tot en met zondag van 10-22.00 uur, waar je welkom bent voor een lunch, diner of zomaar een hapje & drankje na een stevige strandwandeling.

Werk aan de winkel...  

Op de oude plaats van het afgebrande paviljoen verrijst deze weken een compleet nieuw en modern strandrestaurant, met een prachtige keuken en dito inrichting. 
Het zijn overal auto's, shovels en een gigantische kraan die de vloerdelen op z'n plaats legt. Vanmorgen sneeuwde het, het zijn bikkels... 
Bij het zien van het koude staal en de buitentemperatuur, is het fijn dat er achter de nieuwbouw nog een tijdje de noodvoorziening is. Lekker warm en gezellig. 
Als de sfeer zo goed mag zijn als dat het was en nu is, dan maken wij ons geen zorgen en zijn we vol vertrouwen...  Op een prachtige toekomst! 

Bouw op het strand van Julianadorp, strandpaviljoen Paal 6

Samen met Paal 6 wordt ook Strandrestaurant Woest in Callantsoog verbouwd. Al met al een hele logistieke operatie zegt Bram van der Veen van Paal 6. We hopen dat Woest eind maart geopend wordt. Wij, en de teams gaan in een nieuwe situatie straks genieten van het komende voorjaarsseizoen.
Dat wensen we jullie van De Zee Kust Julianadorp, van harte toe!

Souvernir in de duinen

Binnenkort geplande activiteit: 11 maart Lobsterfriday... reserveren gewenst!

Kijk op de website van Paal 6 en volg de verbouwing op de Facebookpagina...

 

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Meer in deze categorie: « WIN WADLOPEN MET 'De Zee Kust'

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op