2013-11-11

Veel reacties (hobby) fotografen

(0 stemmen)
Herkennen jullie dit?
Herkennen jullie dit? Aan 'De Zee Kust' Instagram

Op de oproep aan fotografen voor #dezeekust is massaal gehoor gegeven. 

Via de email en via de reactielink zijn veel nieuwe contacten ontstaan. Hier doe ik het voor. Iedereen is enthousiast. Dank allemaal. 

Iedereen zal via email worden benaderd. Geef me even tijd! We hebben nooit genoeg fotografen. Blijf doorgaan, blijf jezelf opgeven. 
Behalve dat er een aantal professionele fotografen hebben gereageerd is 'De Zee Kust' een activiteit bedoeld voor iedereen. 

Mede door de komst van de betere smartphones zijn steeds meer mensen in staat om een moment vast te leggen, snel een foto te maken. Dit is bevorderlijk voor het verhaal. Een foto moet een verhaal kunnen vertellen, zonder woorden. Natuurlijk vinden we woorden belangrijk, maar voor met een goede foto kan dat zonder.

Met de website, de Facebookpagina's en andere socialmedia kanalen wil ik een verhaal vertellen en dat het meeste doen met beelden, momentopnames gemaakt door zoveel mogelijk mensen. Liefhebbers, genieters en van alle mensen actief aan 'De Zee Kust'. Mensen die echt begrijpen dat ik met Kust de vervoeging van het werkwoord 'KUSSEN' bedoel. Er zijn gelukkig veel mensen die mij willen ondersteunen. En daar ben ik heel erg trots op en geeft mij energie.

De foto boven het verhaal en in de afbeelding galerij zijn random van Instagram

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op