2013-11-12

Smoel op Ameland

(0 stemmen)
Smoel op Ameland
Smoel op Ameland fotografie Anneke Wapstra

"Ontmoet Smoel-kunstwerkplaats"

Vorig jaar hebben de medewerkers van Smoel-kunstwerkplaats het dorp Sier gebouwd in de duinen aan de voet van de Hollumer vuurtoren.
Dit jaar kunt u ons ontmoeten in en rondom het strandpaviljoen van Buren aan Zee

Maak kennis met absurde figuren/wezens in (on)herkenbare situaties en laat u verrassen door de verschillende beelden, die niet altijd zijn wat ze lijken of lijken wat ze zijn!
Is het de keukenvrouw die haar nek uitsteekt om alles in goede banen te leiden of een aan de brug werkende/dolende glaszetter die bouwvakker had willen worden.
Treft u op de top van de strandovergang een "fantastische" vrijage aan? 


Kortom: Fiets of wandel naar Buren aan Zee en geniet daar van een hapje of een drankje en laat u verwarren door de koperen club. 
Gedurende de laatste 5 maanden zijn een 25 tal medewerkers bezig geweest met het vervaardigen van deze creaturen. 

De Smoel Kunstwerkplaats in Leeuwarden voor kunstenaars met een verstandelijke beperking. Een kleinschalig project in de binnenstad van de Friese hoofdstad met een eigen atelier en verkoopruimte. Ook kan er in opdracht worden gewerkt. 

Wil je hier meer van weten. De website van Smoel legt het je uit.

 

De fotografie bij dit verhaal en in de afbeelding galerij is verzorgd door fotocreateur Anneke Wapstra. Zij is op twitter en heeft haar eigen website

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op