2013-11-15

Website update vervolg

(0 stemmen)
Er is licht!
Er is licht! Website nieuws

Na een aantal dagen (en nachten) zwoegen, mag ik jullie zeggen dat de website vernieuwd online staat.

Veel bezoekers komen binnen door op links te klikken op Twitter en Facebook, maar er zijn toch een aantal ontwikkelingen gaande, dat de website moet kunnen groeien in omvang.

Voor het oog is er niet zoveel gewijzigd. In het menu zijn er wijzigingen, ook in de pagina opbouw. 
De foto's die in de fotogalerijen staan, worden nog verder verbeterd. De foto's die er nu al staan worden wel beter en groter getoond wanneer je er op klikt.

Ook wordt een beetje zichtbaar wie ik ben en met wie ik deze website maak.
Morgen staat eerst in het teken van het contacten van alle hobbyfotografen die hebben gereageerd. Ik ben er super blij mee. Zo ontstaat een groot netwerk van (hobby)fotografen die meehelpen om deze website en de activiteiten in de sociale media te verbeteren en van visuele content te voorzien. We hebben wel nog behoefte aan schrijvers. Wie wil met ons verhalen en gedichten leveren?

Ik hoop dat wanneer je dit leest en je kent iemand? Wil je dan vragen?

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op