2013-11-18

Niels gaat naar de Filipijnen

(0 stemmen)
De typhoon van 9 november in beeld
De typhoon van 9 november in beeld De hulpactie van Niels Gouda en Paul Heijne


Een grote ramp op de Filipijnen door de typhoon Haiyan. Vandaag is er een grote actie rondom Giro 555
Met duizenden doden en gebrek aan eigenlijk alles; van water en voedsel tot kleding en medicijnen, is werkelijk alle hulp nodig.

Het inspireerde Niels Gouda van Restaurant 'Natuurlijk' in Egmond om voor de Filipijnen persoonlijk een actie te op te starten. Samen met één van zijn leveranciers Paul Heijne, gaat hij zelf naar de Filipijnen om daadwerkelijk zelf hulp te bieden. Hun tocht gaat naar het eiland Leyte
Op 22 november gaan zijn vertrekken vanaf Schiphol, via Hong Kong, naar het eiland Cebu. Vandaar met de boot naar het eiland Leyte.

Zij worden begeleid door de stichting SOS kinderdorpen en zij zullen zich waarschijnlijk gaan concentreren op de hulpverlening aan een kindertehuis op dit verwoeste eiland.

Na een verblijf van 2 volle weken zullen op 7 december weer terugkeren naar Nederland.

De kosten voor de reis en het verblijf bekostigen zijzelf, maar wat zou het mooi zijn om hen een extra bedrag mee te kunnen nemen. Wilt U hen steunen?
Er is een bankrekeningnummer geopend: 553974920 tnv P.G.H. Heijne - Ze hopen op een mooi en bedrag waar zij zelf ook aan mee gaan beslissen over hoe het gebruikt gaat worden.

Speciaal voor deze 'PURE' hulpactie van Niels en Paul is een Facebookpagina geopend, waar je op de hoogte kunt blijven van de voorbereidingen en het verloop.
Het laatste geposte bericht geeft aan dat deze actie al € 20.000 heeft opgeleverd. Hulde aan de initiatiefnemers en de donateurs, die met naam genoemd mogen worden.

Dinsdag werd er in het programma Hart van Nederland aandacht besteed aan deze hulpactie!

De foto's in het verhaal zijn afkomstig van Niels

De afbeeldingen in de galerij via Welingelichtekringen.nl

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op