2014-01-02

Fotocreateur van 2013

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)

 
De website van 'De Zee Kust' en uitingen in alle sociale media kanalen kunnen niet bestaan zonder de inbreng van de toeschouwer en de volger. 
De redactie wil graag aan iedereen de kans geven mee te werken aan de totstandkoming van berichten, postings en verhalen. Die samenwerking is uniek en bijzonder te noemen, zeer sociaal mediaal. 


Onze website moet een verbeeldend verhaal zijn of een verhalende verbeelding. Zonder de fotografen lukt dit niet. 

Nu we een nieuw jaar zijn gestart wil ik graag een aantal mensen bedanken, waaronder de hobbyfotografen die het afgelopen jaar foto's beschikbaar hebben gesteld voor o.a. de website. Zij deden dit om een verhaal van Rik Vera of een nieuwsitem te begeleiden. Zonder die fotografie hebben we echt geen verhaal.

Ik roep dan ook alle hobbyfotografen op om mee te doen, hieronder noem ik straks alle namen, zij zijn voor een groot gedeelte actief op twitter en willen vast je vraag beantwoorden. Volg in ieder geval @dezeekust of like de FBpagina van jouw favoriete badplaats of eiland.

Op de laatste dag van 2013 heb ik een idee gekregen om de fotografen, die ik regelmatig fotocreateur noem, voor te dragen voor een titel 'FOTOCREATEUR VAN HET JAAR 2013'.
Wat kun je winnen? De eer........ en eeuwige ROEM.
De website fotocreateur.nl zal binnenkort online komen en daar ga ik dan iets met de winnaar doen.

De nominaties waren als volgt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winnaar zou door de jury worden aangewezen op basis van het aantal Retweets en Favorieten en de jury voegt hier talent de mate van verhalende verbeelding aan toe.

EN DE WINNAAR IS

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op