2014-03-24

'De Zee Kust' - Community

(0 stemmen)
Community
Community 'De Zee Kust'

 

‘De Zee Kust’ is in de sociale media een community geworden. En hoe dat kan? 

Die gedeelde emotie voor strand, zee, duinen, natuur en natuurlijk de schitterende lichtval van het zonlicht op het water, dat op ieder moment van de dag een andere kleur heeft en geeft. 

Voor de weersomstandigheden, van een bulderende zee en een wind waarin je niet recht op kan blijven staan, tot een heerlijke dag zonnen in het hete zand, ruikend naar geurende zonnebrand en het nemen van een frisse duik.  Zitten op een chill terras op een paviljoen en gluren door een hippe zonnebril naar al die mooie mannen en vrouwen. Iets drinken en eten in een Strandrestaurant of in de stad of dorp, waarna je weer heerlijk terugkeert naar je huis, accommodatie of camping. 

Het krijgt een extra dimensie, de zeekust en directe omgeving zijn dè plek om te fotograferen, met een overweldigende lichtval en het altijd schitterende gevecht tussen de elementen. Maar ook voor de bezoeker van 'De Zee Kust' die niet in staat is om iedere dag naar de kust te komen. De fotografie geeft hen de memorie aan een eerder bezoek of een motivatie voor een volgend bezoek. 

De verhalen en de beelden komen samen in de sociale mediakanalen en de website van 'De Zee Kust'. En hoe komen die verhalen er? Via jullie zelf, de bezoeker, de (hobby)fotograaf en verhalenvertellers, dichters.

En daar ontstaat de community…

Kun je een beeldend verhaal of een verhalend beeld op een website en in de sociale media brengen die een promotie zijn voor de zeekust, de gemeenten en haar bedrijven?
Kunnen al die gemeenten, bedrijven, restaurants, uitgaansgelegenheden en campings jou in staat stellen om hen in die community te laten participeren met de zelfde emotie, die jouw passie is?

Ja, dat kan. Door op een authentieke manier te schrijven over je potentiële klant, over hun producten, ben je een promotor voor de zeekust, de klant en hun product.
Het werken aan dit project kost ontzettend veel tijd, zij zullen mij in staat stellen dit project verder uit te bouwen, en daar stel ik iets tegenover.

Je brengt hun product bij je bezoeker en volger.
En blijf je authentiek.
En dichtbij je passie: ‘De Zee Kust’!

Zeer binnenkort wordt er een plan gecommuniceerd voor 'De Zee Kust' en er zal met betrokkenen worden gesproken om te komen tot participatie en samenwerking.

Want 'De Zee Kust' is en blijft een community in de socialmedia....

 

Roel van Steinvoorn
initiatiefnemer van ‘De Zee Kust’
Maart 2014

  

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op