2014-04-01

'Vogels in Nederland' - iOS

(0 stemmen)
De App 'Vogels in Nederland'
De App 'Vogels in Nederland' 'De Zee Kust' Appril


In de maand April heeft ‘De Zee Kust’ een themamaand APPS.... APPRIL 

Er zijn een groot aantal Apps verkrijgbaar die een relatie hebben met 'De Zee Kust' en geschikt voor mobiel gebruik, draaiend op iOS van Apple, Android en WindowsPhone besturingssystemen. 

De eerste app die we bespreken heet 'Vogels in Nederland' en is geschikt voor Apple's iPHONE en iPAD, iOS7. Gratis.

Deze applicatie geeft je op een eenvoudige manier veel informatie over de meest voorkomende vogelsoorten (243) in Nederland. Zo zie je in een handig overzicht alle gegevens per geselecteerde vogel, maar schakel je ook meteen door naar de desbetreffende pagina op Waarneming.nl, Wikipedia (NL en UK), de bijbehorende filmpjes op YouTube en de meest gewaardeerde foto's van deze vogel op Birdpix. Daarnaast kun je je eigen notities per vogel bijhouden met de datum en tijd erbij indien nodig.

De initiatiefnemer van de App Erik Veldkamp (hij heeft overigens ook een schitterende fotosite), geeft aan dat de bijna 250 vogelsoorten nog steeds worden aangevuld, al zijn de meest voorkomende wel vermeld.
Het is aan hem te danken, zijn passie voor vogels, dat we nu deze mooie app hebben. Nu heeft een professionele applicatiebouwer het project overgenomen en de lay-out geperfectioneerd.

De foto's in de galerij en boven het artikel zijn screenshots van de app. Wanneer iemand ervaringen wil delen, laat het weten. Ben je op Facebook dan wijst zich dat vanzelf. Ook zoeken we nog testers voor andere apps die we gaan bespreken. Geef dan even een reactie via CONTACT.

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op