2014-05-15

Ambassadeurs van 'De Zee Kust'

(2 stemmen)
Domburg - Zeeland
Domburg - Zeeland Fotocreateur Jasper Pouwelsen


'De Zee Kust' is een sociaal mediaal initiatief op het internet. Het zou nooit zo groot zijn geworden zonder de hulp van veel vrijwilligers. Hobbyisten die een verbeeldend verhaal kunnen vertellen. Ik heb hen de 'Ambassadeurs van 'De Zee Kust'' genoemd. 
Hiervoor is op Facebook een vriendenpagina aangemaakt. 

De Facebookpagina, de 'Ambassadeurs van 'De Zee Kust'', daar wil ik graag het één en ander over uitleggen. 

'De Zee Kust' is een community op internet, van mensen die emotioneel betrokken zijn bij een kustplaats, gebied of eiland. Hiervoor is een website, daar waar je nu bent en een groot aantal Facebook fanpagina's. Kijk hier maar eens. Ook zijn er activiteiten op Twitter, Pinterest, Google+ en Instagram..... èn een Facebook vriendenpagina 'Ambassadeurs van De Zee Kust'

Alle Ambassadeurs (op Facebook) leveren een bijdrage aan de groei van die community. Zij doen dit door hun verbeeldende verhaal consequent en met regelmaat te delen voor publicatie op de website en in de sociale media. Je moet er dus echt iets voor doen. 

Voorwaarde is natuurlijk ook dat je actief bent in de diverse socialmedia kanalen. 

Schrijf of fotografeer jij dus over 'De Zee Kust' en wil jij dat met 'De Zee Kust' delen en heel veel toeschouwers op de website en in de sociale media? 
Doe een vriendschapsverzoek aan de 'Ambassadeurs van De Zee Kust', graag. Laat me weten wat je kan en zou willen doen als Ambassadeur. Je mag ook een e-mail sturen met een verzoek tot meer informatie. 

De FB pagina 'De Zee Kust' is klaar voor jouw bijdrage... 

Ken jij iemand als vriend op FB die in aanmerking zou kunnen komen voor Ambassadeur? Mention dan zijn of haar naam via Facebook hieronder:

 

De foto boven het nieuwsbericht en in de afbeelding galerij zijn gemaakt door fotocreateur Jasper Pouwelsen uit Domburg. Jasper is te volgen op twitter en heeft een eigen website, waar hij zijn werken toont.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op