2014-05-26

De NACHTKUS(t) - een tip

(0 stemmen)
DE NACHTKUS(t)
DE NACHTKUS(t) 'De Zee Kust'


Het begint een fenomeen te worden: 'De NACHTKUS(t)', brengen beroering en zijn aan de reacties en retweets te zien, zeer geliefd.  
Het is een foto die voldoet aan het predikaat 'schitterend' en gefotografeerd in de avond. Een andere komt hiervoor niet in aanmerking. Alleen het tijdstip van verzenden wordt wel eens als laat ervaren. 

Alle foto's van de NACHTKUS(t) worden geplaatst op Facebook en Twitter tussen 23.00 en 24.00 uur (vanaf 1 juni dagelijks). De vraag die meermalen terugkomt, is dat er al geslapen wordt na elf uur. Zal ik daar iets aan doen? Nee!

Wel heb ik een tip! 

Is het erg dat je er één mist? Ga naar de FB pagina die je leuk hebt gevonden en je vindt er een heleboel. Deel een oudere NACHTKUS(t) voor op je eigen pagina of zet de naam van diegene die je de kus gunt in de reactie... Weet jij of die persoon nog wakker is? Nee toch? #daarom

Zo worden de 'kussen' aan meer mensen doorgegeven èn ze komen op de juiste plaats. Hieronder mag je ook een naam noemen #isdatleuk?

 

De NACHTKUS(t) van gister, ook die is te retweeten, op het moment dat het je uitkomt :D

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op