2014-06-22

Wetransfer

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Wetransfer.com
Wetransfer.com Fotocreateur


'De Zee Kust' ontvangt veel foto's en omdat deze bestanden vaak erg groot zijn is dit niet zo prettig voor je Postvak-In van je e-mailprogramma. De redactie geeft dan ook de voorkeur aan Wetransfer voor het versturen van foto's.

Wetransfer is een internetservice voor het versturen van grote (aantallen) bestanden. En dat kan gewoon via een website van e-mailadres (verzender) naar een ander e-mailadres (ontvanger). Bestanden worden netjes voor je ingepakt en wanneer gedownload netjes uitgepakt eventueel met hulp van een programma als WinRar. 

Met Wetransfer kunnen bestanden verstuurd worden met een gezamenlijke, maximale omvang van maar liefst 2Gb. Wil je grotere bestanden versturen dan kun je een PLUS account nemen. 
De werking van Wetransfer is uiterst eenvoudig. Ga straks maar eens kijken op de website Wetransfer.com. 

Eerst wordt het e-mailadres ingevoerd van de persoon voor wie de bestanden zijn bedoeld, zoals bijvoorbeeld in bovenstaande foto 'beeld@dezeekust.com'.
Eventueel voeg je meerdere ontvangers toe.  
Door op 'Voeg bestanden toe' te klikken ga je opzoek naar de bestanden die je wilt versturen. Door een bestand aan te klikken of door een selectie van bestanden te maken wijs je deze aan om te transfereren.

Wanneer alle bestanden zijn toegevoegd, vul je je eigen e-mailadres in en kun je een bericht schrijven bijvoorbeeld: 'Voor de FB pagina 'De Zee Kust Texel', voor de ontvanger(s).

Klik daarna op 'Transfer' en het uploaden zal beginnen. Laat de webpagina open staan tijdens het uploaden. Je kunt wel andere programma's gebruiken of webpagina's openen tijdens het uploaden, maar dan even in een nieuw tabblad.

De verzonden bestanden blijven tijdelijk (7 dagen) beschikbaar op de servers van Wetransfer. 
De geadresseerde ontvangt een e-mail met daarin een link waarop geklikt kan worden om de bestanden binnen te halen.
Wanneer de bestanden zijn gedownload, zal de verzender een email krijgen dat de ontvanger de bestanden heeft ontvangen.

Zo worden de Postvakken van de E-mailprogramma's niet belast.
De service van Wetransfer is gratis te gebruiken en er hoeft geen account te worden aangemaakt. 

Wil je graag je foto's of verhalen delen voor op de website of de Facebookpagina's van 'De Zee Kust'? Lees even hier en hier. Je mag ook direct zelf op de timeline van de Facebookpagina's je foto's plaatsen of je verhaal doen!

De website www.wetransfer.com
De website in/uitpakprogramma www.winrar.be

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op