2014-07-24

Frans Lanting Award

(1 Stem)
'De Zee Kust Tom van Oossanen'
'De Zee Kust Tom van Oossanen' Frans Lanting Award 2014


Ding mee naar de Frans Lanting Award en laat zien hoe waardevol de aarde is! 

Geheel in de stijl en de emotie van 'De Zee Kust' komt National Geographic samen met het Wereldnatuurfonds met een fotowedstrijd met het thema 'waar land en zee elkaar raken'.

De zeeën worden bedreigd door overbevissing, klimaatverandering en vervuiling. Maar de zee is ook vol van schoonheid en een bron van leven voor mens en dier. Leg de mooiste beelden van deze ontmoeting vast, met je smartphone, spiegelreflex of welke camera je ook bezit. 

De jury bestaande uit Frans Lanting, Sacha de Boer, André Kuipers, Humberto Tan en hoofdredacteur Aart Aarsbergen beoordeelt de inzendingen. De winnende foto's worden gepubliceerd in National Geographic Magazine. Bovendien komen de 25 beste foto's in aanmerking voor een publieksprijs. De winnende fotograaf krijgt als prijs een exclusieve fotoworkshop onder leiding van Frans Lanting.

Waar land en zee elkaar raken

Anna Zuidema Silence inzending Frans Lanting Award

Dit jaar is het thema van de fotowedstrijd 'waar land en zee elkaar raken'. De zeeën worden bedreigd door overbevissing, klimaatverandering en vervuiling. Maar de zee is ook vol van schoonheid en een bron van leven voor mensen en dieren. Vat dit thema zo breed mogelijk op en laat je fantasie de vrije loop. Je kunt beelden inzenden van leven langs de kust, schilderachtige havens, woeste rotskusten, eindeloze stranden, zeedieren, vogels, de wereld onderwater, vissers, zeelui en andere mensen die van de zee leven. Door mee te doen, laat je zien hoe waardevol de aarde is. 

Meedoen? Ga dan hier naar de website van National Geographic..

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Tom van Oossanen uit Den Helder en Anna Zuidema uit Harlingen, twee Ambassadeurs van 'De Zee Kust' die meedingen naar de award
Tom heeft zijn eigen website (op het moment van schrijven in de steigers) en Facebookpagina, waar hij zijn schitterende fotografie toont. Hij stuurt regelmatig foto's in voor 'De Zee Kust Den Helder'. 
Anna is te volgen op twitter en stuurt vaak haar foto's in voor 'De Zee Kust de Wadden'.

Wil je het bericht delen, of een bericht achterlaten? Dat kan hieronder:

 

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op