2014-08-27

Hyperlapse van Instagram

(0 stemmen)
Hyperlapse van Instagram
Hyperlapse van Instagram #dezeekust


'De Zee Kust' houdt van socialmedia en fotografie. Ben je zelf ook actief in de sociale media en heb je een smartphone maak je vast veel foto's en 15 seconden filmpjes die je deelt in de verschillende social mediakanalen. Een veel gebruikte app hiervoor is Instagram
Gister kwam ik Hyperlapse van Instagram tegen... 

Instagram weer een nieuw filter? Nee hoor een volledig nieuwe app. Met Hyperlapse maak je timelapse filmpjes van een verbluffende kwaliteit.

Hyperlapse is er alleen nog maar voor apparaten die op iOS draaien, maar ga er maar vanuit dat andere besturingssystemen snel zullen volgen.

De app is supergemakkelijk. Je opent de app en ziet één knop waarmee je de opname start. Net zoals elke video die je opneemt met je smartphone. Zelfs als je beweegt. 
Hyperlapse stabiliseert je video en voegt er een cinematiceffect aan toe. In Instagram kun je veel effecten aan je foto toevoegen. Hyperlapse heeft er maar één: snelheid. 

Zo werkt het:

Leg een video vast met Hyperlapse

  1. Tap op de circel aan de onderkant van je scherm. Als de opname loopt, zie je aan de linkerkant van je display hoe lang je opname duurt en rechts zie je hoe lang je timelapse zal duren.
  2. Tap opnieuw op de circel om de opname te stoppen. 
  3. Gebruik de slider om de snelheid van de timelapse in te stellen. De standaard instelling in Hyperlapse is een 6x versnelling. 
  4. Tap op de checkmark boven in je scherm om de video op te slaan in de galerij van je smarthone. 

Nadat je de video hebt geschoten, kun je de snelheid van de opname normaal laten opnemen tot een maximum dat 12x sneller dan het origineel. Wanneer je video klaar is, kun je die delen via Instagram of Facebook.
Je hebt geen Instagram account nodig voor het gebruik van Hyperlapse. Dus de potentie voor het gebruik van deze app is erg groot. 
Ik ben heel benieuwd wie de eerste zonsondergang vastlegt op Hyperlapse met de hashtag #dezeekust 

Je kunt Hyperlapse van Instagram downloaden via iTunes - dus voor iPhone en iPad, en ik wens degene die geen iOS apparaat hebben een succesvol wachten...

Bekijk hieronder de video!

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

Media

Hyperlapse van Instagram 'De Zee Kust' #dezeekust

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op