2014-09-05

Fotowedstrijd 'De Wadden'

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(1 Stem)
DE WADDEN - NERGENS TER WERELD
DE WADDEN - NERGENS TER WERELD


Fotowedstrijd op 'De Zee Kust de Wadden', met een schitterende prijs! 

Het boek 'DE WADDEN - NERGENS TER WERELD'. We mogen een aantal exemplaren als prijs gebruiken.  
Ik zal jullie uitleggen wat in de septembermaand de bedoeling is... 

Maak jij mooie foto's met je smartphone of gebruik je een spiegelreflex camera? Of beide?
Welke zijn mooier. welke ga je delen? 
Houd je van Zonsondergangen, zonsopkomsten, zwart/wit, dichtbij, veraf, beweging.....Wij van 'De Zee Kust de Wadden' willen wel meer van die foto's zien. En we weten ook niet of iedereen wel begrijpt dat je gewoon een foto of verhaal kunt plaatsen op de Facebookpagina's.

Fotowedstrijd
Fotografeer jij 'De Zee Kust de Wadden'? Dan mag jij mee doen en kans maken op één van de vier boeken 'De Wadden - Nergens ter Wereld'! 

Doe mee aan (één, twee, drie van) de vier foto-opdrachten die gedurende 4 weekenden als fotowedstrijd staan op de Facebookpagina's van 'De Wadden', deel en like zoveel mogelijk en maak zoveel mogelijk reclame voor je eigen foto!

De voorwaarden... natuurlijk willen we graag dat je je best doet, voor je eigen foto. Maar ook voor het Facebookinitiatief van 'De Zee Kust' en voor de promotie van het boek 'DE WADDEN - NERGENS TER WERELD'. Bedenk maar eens iets moois, wees creatief. 

1. Plaats je eigen foto die voldoet aan de opdracht van dat weekend op de timeline... Als je op twitter actief bent noem je dan ook even je twitternaam? Wij delen deze voor je door...
2. Wanneer we hem gedeeld hebben deel jij 'm terug op je eigen pagina... Je vindt natuurlijk vast de FBpagina leuk!
3. Maak zoveel mogelijk reclame voor jezelf door te vragen of ze je foto 'leuk' willen vinden.

Weekend 1. Foto-opdracht ZONSONDERGANG
Weekend 2. Foto-opdracht BEWEGING
Weekend 3. Foto-opdracht ZWART/WIT
Weekend 4. Foto-opdracht DETAIL

Wij van 'De Zee Kust' wensen jullie veel plezier en succes. Kijk maar eens even in je archief, na de vakantie moet die toch boordevol zitten!Het boek 'DE WADDEN - NERGENS TER WERELD' is een prachtig bezit. Online te bestellen via Uitgeverij Scriptum, maar ook te winnen tijdens 'De Wadden fotowedstrijd' via de Facebookpagina's van 'De Zee Kust de Wadden' vanaf 5 september tot 30 september. De actie zal worden aangekondigd op deze Facebookpagina's. Scriptum heeft besloten een aantal exemplaren beschikbaar te stellen, waarvoor onze oprechte hartelijke dank. 

Welke Facebookpagina's meedoen vindt je hierDe winnaars zijn gekozen, lezen wie? Je vind het hier.

Mag ik ook een keer iets schrijven of fotograferen over jouw evenement, werk, bedrijf of accommodatie? Neem contact op.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op