2013-07-10

COPYRIGHT

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(27 stemmen)
De Zee Kust
De Zee Kust © Roel van Steinvoorn

Op alle foto's en tekst van deze website en activiteiten in de sociale media, rust een copyright, een auteursrecht of intellectueel eigendom! 
Zonder toestemming mag er niets worden gekopieerd of vermenigvuldigd.

Dat lijkt logisch, maar helaas vind niet iedereen dat.
Fotografen, schilders, dichters en schrijvers die meewerken aan 'De Zee Kust' delen belangeloos hun werk om veel mensen te laten genieten van 'onze' en waarschijnlijk ook uw passie, de zeekust. 

Onze meewerkers en bijdragers investeren in tijd, moeite, materiaal en apparatuur om al dit moois te creëren en verwachten dit op deze site te behouden voor onze bezoeker om naar te kijken, kennis op te doen en te onderhouden en vooral te genieten. 
De fotografie verschijnt ook in de sociale media. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de juiste handelswijze van dat sociale media, zoals retweeten en delen, hebben we daar geen problemen mee. Het kopiëren van media, bewerken, herplaatsen onder eigen naam of zelfs toe-eigenen (met of zonder vermelding van bron) keuren zij ten strengste af.

Bij de constatering van bovenstaande overtredingen zullen wij dan ook overgaan tot een facturering. Deze wordt gebaseerd op recente jurisprudentie, waar gekeken wordt naar commercieel gebruik, verandering van foto, gebruik van foto en de reacties en likes in de sociale media. 

Naar fotografie en teksten wordt met regelmaat en steekproefsgewijs op het internet gezocht. 

De Zee Kust gebruikt zelf ook gepubliceerde persberichten en nieuwsfeiten voor haar eigen nieuwsberichten. Hiervoor wordt altijd gelinkt naar de bron.

De hoofdredacteur van De Zee Kust

Roel van Steinvoorn

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

Meer in deze categorie: PRIVACY & COOKIES »

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op