2014-10-02

Winnaars 'De Wadden'

(1 Stem)
DE WADDEN - NERGENS TER WERELD
DE WADDEN - NERGENS TER WERELD


Aan de vier foto-opdrachten op 'De Zee Kust de Wadden', is een einde gekomen....  

Het boek 'DE WADDEN - NERGENS TER WERELD', was daarbij de prijs voor de beste, mooiste, leukste, meest emotionele inzending.
Verhalende verbeelding, dat moet het zijn zeggen we bij 'De Zee Kust.
De redactie van 'De Zee Kust' heeft vier foto's gekozen, één uit ieder thema.  

Fotowedstrijd
Bezoekers van de Facebookpagina's van de Wadden, 'De Zee Kust' Den Helder - Texel - Vlieland - Terschelling - Ameland - Schiermonnikoog en de Wadden konden foto's plaatsen (dat kan natuurlijk altijd) die voldeden aan vier kenmerken. 

De Winnaars
Helaas kunnen we maar vier winnaars aanwijzen. Ik wil iedereen bedanken die zijn foto's heeft ingezonden en mee heeft willen doen aan deze actie. De foto's die tot het laatst hebben meegedaan in de wedstrijd zie je hieronder in de afbeelding galerij. Blijf insturen, we hebben jullie foto's nodig. Er kijken een heleboel mensen naar die hun hart hebben verloren aan dit magnifieke gebied! We mogen bekend maken dat de volgende winnende foto's zijn gekozen:

Weekend 1. Foto-opdracht ZONSONDERGANG: Peter van der Zwart


Weekend 2. Foto-opdracht BEWEGING: Josephine J. Wohler


Weekend 3. Foto-opdracht ZWART/WIT: Anna Zuidema


Weekend 4. Foto-opdracht DETAIL: Trix van Meerbeek

Beste winnaars, van harte gefeliciteerd! Jullie foto is gekozen omdat jullie het best het thema hebben benaderd, ook omdat jullie foto een verhalende verbeelding is. Daar waar de community 'De Zee Kust voor staat! Proficiat!

Ik hoop zo spoedig mogelijk jullie het boek te mogen overhandigen. Willen jullie een email sturen naar info@dezeekust.com met je naw en telefoongegevens? Dank jullie wel voor jullie inzending en dat jullie zoveel mensen hebben laten genieten!De winnaars ontvangen het boek 'DE WADDEN - NERGENS TER WERELD' en is een prachtig bezit.
Online te bestellen via Uitgeverij Scriptum.  

De Facebookpagina's die mee hebben gedaan en waar ook jij je foto's nog steeds mag plaatsen, vind je hier! Natuurlijk mag dat op alle Facebookpagina's van 'De Zee Kust'!

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op