2014-11-11

Inlog 'De Zee Kust'

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
'De Zee Kust' LOGIN
'De Zee Kust' LOGIN


Wanneer je dichter bij 'De Zee Kust' wilt zijn, of wanneer je deel uit wil maken van de 'De Zee Kust' community, mag je een account aanmaken op de website. 
Hiermee blijf je altijd op de hoogte van alle zaken die spelen rond 'De Zee Kust' en de community. 

Ben je net ingelogd, WELKOM aan 'De Zee Kust'! 
Wil je een inloggen of registreren, dan kan dat via het menu. Voor bezoekers via mobiel of tablet, tap op het oranje plusteken, om bij het menu te komen.

Even een kleine introductie... 

DE ZEE KUST 
Als je een account hebt aangemaakt, dan zal de zeekust voor jou een speciale betekenis hebben, je woont er of hebt er een speciale band mee. Dàt wil 'De Zee Kust' benadrukken. We hopen in onze verhalen en met onze beelden dat je het hele jaar het gevoel hebt dat je even aan de zeekust bent geweest als je deze website of de Facebookpagina's hebt bezocht of volgt op Twitter, Instagram of via een ander social mediakanaal

Na je registratie ontvang je een nieuwsbrief van 'De Zee Kust', onderaan deze nieuwsbrief zie je een link waarmee je je uitschrijft voor de nieuwsbrief. wanneer je niet op prijs stelt deze maandelijks te ontvangen, we respecteren je keuze. 

     

Van iedereen 
'De Zee Kust' is van iedereen, de website is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft dan ook geen account aan te maken om artikelen te lezen of om fotografie te bekijken. Heb je een foto of verhaal, dan mag je deze plaatsen via één van de Facebookpagina's van kustplaatsen of eilanden van jouw voorkeur, of insturen naar het e-mailadres beeld@dezeekust.com

Ambassadeurs
De content van de Facebook pagina's en de website worden verzorgd door Ambassadeurs. Een kleine groep liefhebbers die met hun verhalende verbeelding de website en Facebookpagina's vullen met fotografie en kunst, verhalen, gedichten en andere proza. Maar ook nieuws, weetjes en feiten kunnen niet ontbreken. Zij geven de redactie de mogelijkheid de community uit te bouwen. Dit gebeurt op vrijwillige basis, en met regelmaat, zodat de continuïteit wordt gewaarborgd. Hiervoor in ruil worden workshops sociale media en fotografie gegeven en kunnen gesponsorde producten worden uitgeprobeerd. 
Voor meer informatie over Ambassadeurs van 'De Zee Kust' kijk hier dan ook nog even. 

Redacteuren Facebook
'De Zee Kust' werkt ook met redacteuren. Redacteuren zijn ook Ambassadeurs, maar met een andere status. Via Facebook kan deze persoon zelfstandig zijn of haar posts verzorgen. Door de continue stroom aan posts zal de continuïteit en de groei van de Facebook pagina's alleen maar versterkt worden. Ook kan je redacteur zijn voor items op de website.
Redacteuren hebben door hun inlog ook de mogelijkheid andere artikelen te lezen dan de 'gewone' bezoeker. Je kunt hier denken aan training en begeleiding, tips over socialmedia en fotografie, maar ook uitleg over de verdienmogelijkheden.

Inkomsten 'De Zee Kust' 
De website en de Facebookpagina's genereren inkomsten. Er zijn adverteerders, we schrijven over bedrijven en activiteiten en er kan fotografie worden aangekocht. Ook als redacteur kom je voor beloning in aanmerking.
Op alle inkomsten gaat tien procent van de netto omzet naar een (regionaal) goed doel, deze mag door de redacteur zelf worden aangemeld. 

Wil je meer weten nu je dit hebt gelezen. Neem contact op met Roel van Steinvoorn via info@dezeekust.com of telefonisch met het nummer onder aan de pagina. 

Wil je na dit gelezen te hebben je registreren? Ga dan via het menu naar 'INLOG'. 

Heb jij een bedrijf aan 'De Zee Kust' en wil je de kracht van deze website en activiteiten in de sociale media aangrijpen om onze specifieke doelgroep te bereiken, neem dan direct telefonisch contact op naar het telefoonnummer onder aan de pagina.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op