2014-11-17

Vacature aan 'De Zee Kust'

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Vacature aan 'De Zee Kust'
Vacature aan 'De Zee Kust'


Heb jij een bedrijf aan de kust en een vacature? Geef deze dan door aan de redactie. 
Ieder bedrijf waarbij een vacature ontstaat wil zo snel mogelijk dat deze vacature wordt ingevuld met de juiste kandidaat. 
De activiteiten van 'De Zee Kust' raken het hart van je doelgroep. Maak gebruik van die service!

DE ZEE KUST 
'De Zee Kust' groeit uit tot een internetplatform van liefhebbers van de zeekust. Niet alleen de toerist, maar ook voor de inwoners van kustplaatsen en eilanden. Via de website en de activiteiten in de sociale mediakanalen kan 'De Zee Kust' zowel landelijk als regionaal jouw bedrijf helpen potentiële kandidaten te informeren en motiveren te solliciteren en de vacature zo snel mogelijk in te vullen. 

Website
Op de website van 'De Zee Kust' is er de mogelijkheid een melding te plaatsen van een vacature. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Daarnaast kan er gericht een advertentie worden geplaatst bij nieuwsitems of een module worden geplaatst met specifiek de vacature, landelijk of regionaal. 
Een concept hoe de presentatie zal zijn vind je hier. De regio's zijn reeds verdeeld, samen met de plaatsen waar 'De Zee Kust' actief is. 

Socialmedia
Facebook en Twitter zijn de belangrijkste sociale mediakanalen waar 'De Zee Kust' actief is. Met op Facebook bijna 16.000 'vind ik leuk's en 9000 volgers op Twitter (1 maart 2016). En ook hier de mogelijkheid om landelijk en regionaal gebruik te maken van deze tools. 

Vacature
Heb jij een vacature binnen jouw bedrijf? Geef dan je vacature door! De redactie plaatst de vacature in een voor iedere websitebezoeker toegankelijk regionaal overzicht. Gratis*).
Er bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een 'plak' advertentie zoals je hieronder kunt zien. Deze kan na overleg op diverse plaatsen in de website worden toegepast en worden gecommuniceerd in de sociale mediakanalen. Landelijk en regionaal. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.

Contactpersoon
Neem contact op met Roel van Steinvoorn via info@dezeekust.com of telefonisch met het nummer onder aan de pagina. Heb jij een bedrijf aan 'De Zee Kust' en wil je de kracht van deze website en activiteiten in de sociale media aangrijpen om onze specifieke doelgroep te bereiken, neem dan direct telefonisch contact op naar het telefoonnummer onder aan de pagina.

*) Uitgesloten zijn acquisitiebedrijven en personeelsdiensten

Al 7768 keer gelezen/bekeken

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op