2014-12-02

Website uitbreiding

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Website toevoeging
Website toevoeging De Zee Kust Breskens


De website van de 'De Zee Kust' community wordt uitgebreid. Het platform is al regionaal actief in de diverse sociale mediakanalen, maar de website nu ook! 
De grote bezoekersstroom en de vraag naar regionale info en nieuws kan zo beter zijn plaats krijgen.


De Zee Kust
Het platform 'De Zee Kust' is een landelijk platform en zal worden uitgebreid met regionale informatie en nieuws. Door de inzet van links in de sociale media zoals Twitter en Facebook, is er de mogelijkheid om ook regionaal te acteren. Hierdoor wordt de informatie die beschikbaar komt van bedrijven en evenementen beter op de plaats van bestemming. 

Redactie
De community heeft activiteiten in alle kustplaatsen en eilanden in het Nederlandse taalgebied en streeft er naar om daar ook lokaal een redactie te vestigen. Deze redactie zorgt voor de content op de website en in de sociale media. Verhalende verbeelding, de kernwaarde van 'De Zee Kust'. In het bijzonder nieuws en fotografie.

Bedrijven
Lokaal kan er ook beter aandacht gegeven worden aan bedrijven die een nauwe band onderhouden met de regio. Want 'De Zee Kust' biedt de lokale bedrijven een plaats op de website. Hierdoor wordt de band met de inwoners en toerisme versterkt. 
Bedrijven krijgen de mogelijkheid zich lokaal te presenteren op de website, worden lokaal gepromoot in de sociale mediakanalen, door middel van een verhalend beeld. Een goed, eerlijk verhaal over de passie van de ondernemer of zijn product met professionele fotografie. 

Vacatures en de bedrijvenindex
Op de website van 'De Zee Kust' is het nu al mogelijk vacatures aan te melden die regionaal ondersteund worden in de sociale media. Voor meer info verwijs ik je graag naar het nieuwsbericht 'Vacatures aan De Zee Kust' wat eerder verscheen.
Wanneer de uitbreiding van de website tot stand is gekomen, wordt er een bedrijvenindex gemaakt, zodat de websitebezoeker snel en adequaat het bedrijf kan vinden wat hij of zij zoekt. In deze bedrijvenindex komt een koppeling naar info over het bedrijf of product. Ook is er de mogelijkheid om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met het bedrijf. 

Voorbeeld
Er zijn al gedeelten van de website beschikbaar met voorbeelden hoe het er uit komt te zien. 
Egmond, Breskens, Julianadorp, Noordwijk en Den Helder zijn klaar om ingevuld te worden. Deze vormen de basis voor de overige regionale sites die spoedig zullen volgen. Ondernemers zullen worden benaderd voor promotionele activiteiten.

Samenwerking particulieren en bedrijven
De 'De Zee Kust' community is groot geworden door vrijwilligers, verhalenvertellers en fotocreateurs. Ook zijn er een aantal bedrijven die hebben toegezegd het project te steunen.
Wil jij met je bedrijf ook ondersteunen, als sponsor met je product of dienst?
Specifieke vraag is er naar bedrijven actief in overnachtingen, horeca, energie, video, printmedia, computers en auto's.

Neem contact op met Roel van Steinvoorn op het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres voor een afspraak. Hij komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

Meer in deze categorie: « Kerstgroet Zeehondenvirus »

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op