2015-02-07

Webshop 'De Zee Kust'

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Webshop
Webshop De Zee Kust


Met grote trots mag ik aankondigen dat de webshop op de website is geopend.
En tot eind februari 2015 krijg je 25% introductiekorting op je aankoop. Is dat leuk? 
Bijzondere fotografie voor bij jou aan de muur.

De fotografie op de website van 'De Zee Kust' en op de Facebookpagina's zijn vaak zo bijzonder dat we vaak de vraag krijgen of de foto's ook te koop zijn, en hoeveel dat dan kost en over materialen. In januari hebben we proefgedraaid, nu is het zover. 
Alle foto's die te koop zijn, zijn ondergebracht in een webshop. Met een goed overzicht van materialen, afmetingen en prijzen. 

 

De verkoop is persoonlijk, online zoeken en je keuze maken. Daarna contact via email of telefoon. Daar waar mogelijk, komen we het persoonlijk brengen en ophangen. 

Door je aankoop help je niet alleen bij het verder groeien van de 'De Zee Kust' community, maar steun je ook een goed doel. De fotograaf, die Ambassadeur is van 'De Zee Kust' kiest namelijk een goed doel. Vijf en twintig procent van de winst wordt overgemaakt aan dat goede doel, een vereniging of stichting die iets doet aan het behoud of voorlichting op het gebied van onze zeekust, duin of cultuur in een kustplaats of eiland. Die steun is hard nodig!

In de webshop is er nog maar een beperkt aanbod van zonsondergangen en detailfotografie beschikbaar, maar deze wordt spoedig uitgebreid. Heb je een vraag over een ander foto-object, stuur een email. Ook wordt er in opdracht gewerkt. Je kunt hierbij denken aan opdrachten voor bedrijven en gemeenten. Maar ook een fotoreportage van personen of huisdier behoort tot de mogelijkheden. 

De prints zijn beschikbaar op CANVAS, ALUMINIUM, ACRYLGLAS, FOREX en HOUT.
Na een intensieve selectie maken we gebruik van de top producenten op het gebied van kwaliteit, garantie en service. 

Ga er maar eens voor zitten, je vindt de webshop hier >>>

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op