2015-01-29

Gedichtendag

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Gedichtendag
Gedichtendag © Antonia Saman


Met de start van de Poëzieweek vandaag, is het 'Gedichtendag'. Van 29 januari tot en met 4 februari wordt er aandacht besteed aan het gedicht...  
Het thema van de Poëzieweek is 'Met zingen is het begonnen'... 

De website van 'De Zee Kust' heeft een basis en dat is 'Verhalende Verbeelding', vertelt een foto een verhaal? Toont een verhaal een beeld? We doen ons best daarvoor. 

We weten dat er veel verhalen worden verteld aan 'De Zee Kust' en die mogen gezien worden, daar mag over verteld worden.
Rik Vera, onze huisdichter aan 'De Zee Kust' neemt ons iedere donderdag even mee naar de kust en laat ons lachen, huilen, achter in rust of in deceptie. Hij tekent een verhaal waar we een beeld bij hebben. De fotografie die we daarbij tonen, versterkt het verhaal of leidt zijn eigen leven.

Heb jij zo'n verhaal, van jezelf? Kun jij een verhaal tekenen, of verbeelden met fotografie of kunst? Deel het dan met ons.
We zijn graag een platform op internet wat talent deelt en de waardering krijgt die het zo verdient. Kijk maar eens bij de gasten die voor 'De Zee Kust' schrijven.

Laat je inspireren door het gebruik van letters en woorden, beelden en figuren. Aan 'De Zee Kust', dat dan wel...

Wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@dezeekust.com of stel je vraag via Facebook hieronder.

De foto hierboven is ingestuurd door Antonia Saman, die we eerder op Facebook hebben getoond.

De website van de Poëzieweek

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op