2015-02-24

SUPER GLIJBAAN

(0 stemmen)
Glijbaan
Glijbaan ©City Slide Youtube


Komt de langste waterglijbaan ter wereld naar Amsterdam? Volgens de laatste berichten komt er binnenkort nieuws naar buiten... 
Erg benieuwd wanneer we dit aan de kust ook gaan tegenkomen. Want het lijkt mij errug leuk :D

Begin december kwamen de eerste berichten in het nieuws, onder andere in de Metro, via het Jeugdjournaal en Lindanieuws. 
Meer dan 500 meter lang is ie, de langste glijbaan ter wereld. In de Verenigde Staten is de City Slide al langer een hit maar in Europa was het fenomeen nog niet geland. Amsterdam heeft volgende zomer de primeur. En dat ziet er spectaculair uit. 

Langste_glijbaan_03_detail

Waar en wanneer de glijbaan er precies gaat komen is nog niet bekend. De organisatie heeft al wel een Facebookpagina waarop leuke foto's en filmpjes te zien zijn. 
Het laatst geposte bericht is van 30 januari, dus misschien? Het is een behoorlijke glijbaan, waar plaats je zoiets? Heb jij een idee op welk strand dit zou kunnen? Je hebt natuurlijk een behoorlijk strandopgang nodig... En dan uitkomen in zee. Ik zal 'm zeker gaan uitproberen.

Langste glijbaan_01 Langste glijbaan_02

Check de video hieronder...

Zie jij jezelf al op deze glijbaan?

Heb jij leuke info (over de zeekust), stuur dan een e-mail naar info@dezeekust.com en wie weet plaatsen we jouw tip!

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Media

www.slidethecity.com Youtube [HD]

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op