2015-03-23

Webshop 'De Zee Kust' - nieuws

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Webshop
Webshop De Zee Kust


De webshop van 'De Zee Kust' - voor de liefhebber...
Dat is logisch toch, maar waarom? Om 'De Zee Kust' verder te helpen en jullie ook thuis van onze passie te laten genieten.

De fotografie op de website van 'De Zee Kust' en op de Facebookpagina's zijn vaak zo bijzonder dat we vaak de vraag krijgen of de foto's ook te koop zijn, en hoeveel dat dan kost en over materialen.
Er is een overzicht gemaakt voor alle materialen, prijzen en formaten.
De webshop is live en na eerst even proefdraaien goedgekeurd. Maar ja een webshop... Hoe te communiceren en presenteren. Door de positieve reacties van de eerste klanten zijn we ervan overtuigd dat we iets prachtigs hebben opgestart.

Hoe het werkt
Het moet persoonlijk zijn en toch online. Alle aanvragen komen binnen per e-mail. Wanneer je namelijk klikt op een voorbeeld onder de foto gaat je e-mail programma open en kun je een vraag stellen over je gekozen foto. De link die dit mogelijk maakt, geeft direct de code mee van de foto in je e-mail onderwerpregel.

Het is natuurlijk erg belangrijk hoe je de foto straks graag aan je muur wilt hebben hangen, welke uitsnede en grootte en natuurlijk in welk materiaal.
Om er zeker van te zijn hebben we gekozen voor persoonlijk contact. Samen komen we namelijk tot het allermooiste resultaat. En daar waar mogelijk komen we het zelf bezorgen en ophangen.

Wat doen we met de opbrengst
Door je aankoop help je niet alleen bij het verder groeien van de 'De Zee Kust' community, maar steun je ook een goed doel. De fotograaf, die ook redacteur is van een Facebookpagina van 'De Zee Kust', kiest namelijk een goed doel. 25 Procent van de winst overgemaakt aan dat goede doel, een vereniging of stichting die iets doet aan het behoud of voorlichting op het gebied van onze zeekust, duin of cultuur in een kustplaats of eiland. Die steun is hard nodig nu rijkssubsidies voor een groot gedeelte zijn wegbezuinigd!
50 Procent van de winst gaat naar de fotograaf en de andere vijf en twintig procent is voor 'De Zee Kust'. Een eerlijke, duidelijke en transparante manier van zakendoen, zodat ook de fotograaf in kwestie en 'De Zee Kust' hun hobby kunnen blijven uitoefenen.
Natuurlijk moeten we een gedeelte wegbrengen naar de belastingdienst. De financiële en administratieve afhandeling wordt door onze sponsor GLOCALmedia verzorgd.

 

Werken in opdracht
Je kunt hierbij denken aan opdrachten voor bedrijven en gemeenten. Maar ook een fotoreportage van personen of huisdier behoort tot de mogelijkheden. Je kunt een e-mail sturen met je vraag of verzoek naar info@dezeekust.com of bel met Roel van Steinvoorn op 06-29322822.

De prints zijn beschikbaar op CANVAS, ALUMINIUM, ACRYLGLAS, FOREX en HOUT.
Natuurlijk kunnen fotoprints ook met of zonder lijst worden geleverd. Vraag naar een offerte.

Na een intensieve selectie maken we gebruik van de top producenten op het gebied van kwaliteit, garantie en service. 

Ga er maar eens voor zitten, je vindt de webshop hier >>>

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op