2015-05-13

WiFi parasol op het strand

(0 stemmen)
YouTube / Happiness Brussels
YouTube / Happiness Brussels


Deze wifi-parasol staat deze zomer misschien op uw strand, kopt 'Tijd' op haar website... 
Gratis internet op het strand én gratis bescherming tegen de zon: het kan deze zomer ook aan de Belgische kust, dankzij een inventieve campagne van het reclamebureau Happiness Brussels. 


Happiness 
ontwikkelde de ‘Shadow Wifi’, een gigantische parasol die tegelijk een hotspot is met gratis internet... maar dan alleen indien u zich precies in de schaduw van de parasol bevindt. 

De Shadow Wifi maakt uiteraard deel uit van een campagne die zonnebaders moet wijzen op de gevaren van een te lange blootstelling aan de zon. Alleen al in België lopen volgens de Stichting tegen kanker elk jaar 20.000 mensen huidkanker op omdat ze zich onvoldoende beschermen. 

  

Strandgangers die van het gratis internet gebruik willen maken, moeten zich registreren en krijgen daarbij meteen de nodige voorlichting om hun huid beter te beschermen. 

De Shadow Wifi draait gedurende de dag mee met de zon, zodat hij altijd een maximale schaduw kan bieden. Dat gebeurt met behulp van een camera die in de gaten houdt waar de zon zich bevindt. 

De wifi-parasol werd al eerder uitgetest in Peru en lijkt nu op weg om de wereld te veroveren. Er is onder meer interesse uit Australië, Nieuw-Zeeland, de VS en Portugal, meldt La Dernière Heure

Bekijk hieronder de video van het project...

Heb jij een nieuwsfeit ergens gelezen of heeft jouw bedrijf of organisatie een persbericht uitgegeven? We delen het graag. Stuur je info, link of foto naar info@dezeekust.com of bel met +31 (0)629 322 822...

Wil je reageren, dat kan via Facebook:

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Media

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op