2013-09-18

De volgende stap

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Breskens
Breskens De Zee Kust Breskens

Ik heb een heel mooi gesprek gehad met een hobby fotograaf. En niet zo maar ééntje.
Op twitter kom je, wanneer je dezelfde hobby hebt elkaar snel 'tegen'. En is dat nieuws voor 'De zee kust'? Ja dat is ook nieuws voor ons en vooral voor de bezoeker van de website!

Deze fotograaf is namelijk niet zomaar een fotograaf, het is een kunstenaar, een verhalenverteller met foto's.
Een fotocreateur!

De website van 'De zee kust' krijgt vorm. En ik ben zeer actief om te kijken hoe we die website moeten gaan invullen. De sfeer is erg belangrijk. De content, zoals ik eerder al stelde, moet veel beeld bevatten en verhalend zijn. Met de komst van de verhalen van Rik Vera hebben we geschreven tekst die voldoet aan de eis van 'verhalend en beeld'. Ik ben dus op zoek gegaan naar het 'beeld en verhalend'. Wanneer het zo is dat deze fotograaf zijn medewerking gaat verlenen hebben we een basis om verder te groeien. Ik ben trots en heel blij wanneer ik binnenkort zijn naam mag vrijgeven.
O ja, deze fotograaf vindt eigenlijk een zonsondergang niet zo bijzonder :D

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op