2016-03-08

WADLOPEN, DE WINNAARS

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Wadlopen...
Wadlopen... @Fotocreateur Roel van Steinvoorn


Wadlopen met ‘De Zee Kust’ - 

Het landelijke twitteraccount van De Zee Kust heeft 4000 volgers en dat mag gevierd worden.

De Groot Recreatie heeft 10 vrijkaarten beschikbaar gesteld om mee te gaan lopen op het Wad voor de kust van het voormalige eiland Wieringen. Deze 10 kaarten worden verdeeld onder de 10 volgers of retweeters van het promotiebericht van De Zee Kust. De keus is gemaakt… 

Indruk WadlopenHeb je al een keer Wadgelopen? Dan weet je dat het een unieke beleving is. 

Wadlopen is mogelijk langs de hele Nederlandse waddenkust, vanaf het Balgzand Den Helder en Wieringen tot aan Delfzijl in Noord-Oost Groningen. En natuurlijk aan de waddenzijde van ieder Waddeneiland. We gingen al eens vaker... (en met een filmpje). Door ervaren gidsen begeleid lopen over drooggevallen Waddenzee bij laagwater, want op de meeste plaatsen staat bij hoogwater anderhalve meter. Een prachtig evenement, waarbij je geniet van de natuur op dit door Unesco aangewezen Werelderfgoed.
Daarom zijn we ook bijzonder trots met een sponsor als De Groot Recreatie, aanbieder van actieve recreatieve uitjes op en aan het Wad in de kop van Noord-Holland. 

Wadlopen doe je niet alleen

De winnaars krijgen een prachtige vaartocht met de WR 117 aangeboden op het Werelderfgoed de Wadden vanuit Den Oever, vlakbij de Afsluitdijk, met uitleg over de flora en fauna, het vissersleven en verleden van Wieringen.
We zullen zeker even gaan kijken naar de aanwezige vogels op de strekdammen en de zeehonden op de drooggevallen zandplaten in de Waddenzee.
Aan boord drinken we een lekker kop koffie, thee of limonade…

Prachtig beeld van het Wad met lopers en de WR117  Weidse Waddenzee, met sporen van de wadlopers

En bij laagwater gedropt worden op en lopen over de slikken van het Wad.
Met gidsen gaan we als groep door de laagwaterlijn, met uitleg over wat we tegenkomen, soms met hele stoere verhalen. Wil je liever aan boord blijven, dan mag dat natuurlijk, je vaart dan terug met de boot naar de haven van Den Oever en maakt een tochtje met de bus.

Teruggekomen op de plaats van vertrek, wacht ons de waterspuit, die het slik en zand van onze schoenen weer zal verwijderen.
Een prachtig moment, een nieuw verhaal geschreven en vertelt, een droom misschien uitgekomen…  Je kunt het afstrepen van je bucketlist… 

Wadlopen, wad een belevenis

Er zijn 10 vrijkaarten beschikbaar, er is niet gekeken naar de activiteit van de volger op twitter, we weten niet of de persoon wel in staat is… Wijzigingen zijn dus mogelijk.
Er zijn 10 reserve tweeps aangesteld. Bij niet kunnen of willen worden overblijvende vrijkaarten verdeeld onder degene die wel kunnen.
Het Wadloopseizoen start ongeveer 1 april tot eind oktober. De vrijkaarten zijn beschikbaar tijdens het 2016 seizoen en via de website moet even worden gereserveerd.
De uitnodiging geldt voor de tweep hieronder genoemd op het moment van het bereiken van de 4000 volgers van het twitteraccount @dezeekust:

@WVeldhuis88 
@joshollegien 
@pietsleeking 
@Gerco74 
@mvminnen 
@RoosRobbert 
@manonbonefaas 
@saskiabrenn 
@MachielKraaij 
@Peetduif

Gefeliciteerd allemaal! Ik hoop gauw van jullie te horen via twitter... 
Via twitter houden we je rechtstreeks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en jullie ons, hoop ik!

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op