2016-03-21

Verhalenvertellers

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Verhalende Verbeelding
Verhalende Verbeelding De Zee Kust


‘De Zee Kust’ zoekt verhalenvertellers…
Beeldende… Want ‘De Zee Kust’ is een verhalende verbeelding.
In alle activiteiten willen we dat benadrukken en vinden dat onze kernwaarde. 

Blog jij of maak jij een verbeelding van je verhalen over ‘De Zee Kust’ in gedicht, tanka of haiku of een ander proza? Mag ook een stoer verhaal zijn hoor! Daar zijn we gek op... Ben jij zo iemand of ken jij iemand? 
'De Zee Kust' wil graag een platform zijn waar we die verhalende verbeelding kunnen tonen. We mogen al gedichten plaatsen van de talentvolle Wendy Salman en Els Rentenaar... (zie foto boven dit artikel). En natuurlijk onze eigen verhalen met prachtige fotografie!

‘De Zee Kust’ is landelijk actief, maar ook regionaal. We geven je op onze website en in de sociale mediakanalen graag aandacht.

Ben je van plan een publicatie te doen of heb je een boek wat net is gepubliceerd. We schrijven graag een recensie in onze eigen verhalende verbeelding. 

Contact? Stuur een bericht via e-mail, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Bekijk hier eens de verhalen van Vlaming Rik Vera, Dichter bij 'De Zee Kust'. Ook gasten publiceren incidenteel, we geven je alle vrijheid.

Ken jij iemand op Facebook? Tag die vriend(in) als reactie hieronder, dan kunnen ze onze vraag ook lezen!
Delen op Facebook of RTen op twitter? Ja graag!

 

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op