SPONSOR DE ZEE KUST

  • E-mailadres
(23 stemmen)
Sponsor De Zee Kust
Sponsor De Zee Kust © DZK


Mag De Zee Kust ook voor jouw bedrijf een promotie zijn en jouw activiteiten op deze website en in de sociale media onder de aandacht brengen? De website wordt nu regionaal ingericht om een betere connectie te hebben met het publiek en de regionale activiteiten in de sociale media. Er zijn nu al 10 regio's (van de 40) vertegenwoordigd.

Prachtige zonsondergang aan De Zee Kust
Het is mogelijk De Zee Kust te sponsoren, hierdoor kan de redactie de bijzonder gewaardeerde community onderhouden, gaat van alle bruto-omzet 25% (vanaf 1 augustus 2016) naar een goed doel (natuur en cultuur in jouw regio) en promoten we die bedrijven aan De Zee Kust die een meerwaarde hebben voor onze zeer actieve en participerende volgers. 

Noot 
Ieder bedrijf mag gebruik maken van een vermelding op de regionale website met foto en adres, zonder kosten.
Ook de communicatie van vacatures is gratis.  

Uit onderzoek kunnen we vaststellen dat 50% van de De Zee Kust community woont aan de zeekust en 50% met grote regelmaat de zee kust bezoekt. Deze laatste groep is vaste bezoeker van één regio.
Vandaar dat De Zee Kust ook regionaal aanwezig is, naast het landelijk account. 

Dus voor regio gerichte bedrijven en organisaties...
De Zee Kust is regionaal aanwezig in de sociale media op Twitter en Facebook en ook de website wordt regionaal ingericht. Er zijn fotografen en redactieleden actief langs de gehele NLse kust en de waddeneilanden. En elk seizoen. Wij zijn er het hele jaar! 

Op Twitter staat @dezeekust regelmatig in de top 10 gebruikte hashtags

Wil je sponsoren?
Er is een sponsorpakket beschikbaar, waarbij de vergoeding varieert van € 19,00 tot € 599,00 per jaar. Ook zijn er opties om je evenement of bedrijf een korte termijn te tonen aan de bezoekers of een fotoabonnement voor de content van je website en socialmedia. 
Een accommodatie kan (een) blogger(s) uitnodigen voor een verhaal en fotografie. De kosten hiervoor zijn verschillend. Voor stichtingen/verenigingen met een culturele- of natuur-achtergrond vragen we een onkostenvergoeding voor reis en fotokosten. Voor commerciële opdrachten vragen we een dag(deel)vergoeding. De opdracht kan een PR opdracht zijn uit de expertise zoals hieronder staat vermeldt.
Bedragen zijn excl. 21% BTW.
De Zee Kust promoot regionaal musea en culturele activiteiten zonder winstoogmerk gratis.

De Zee Kust is regionaal, nationaal en intenationaal actief

Op welke gebieden is 'De Zee Kust' in te zetten? Welke expertise?

Internet en socialmedia
Sales, marketing en communicatie
PR en Fondsenwerving
Multimedia
Natuur en productfotografie
Videoreportage en productie
Outdoor vrijetijdsbesteding en recreatie
Horeca en verblijfsaccommodaties

Cijfers: Op 1 januari 2017 heeft de De Zee Kust community 23.400 Facebook 'vind ik leuks' en 13.400 volgers op Twitter en een KLOUT score van 59!

INSCHRIJVEN VOOR DE 'DE ZEE KUST' NIEUWSBRIEF

Heb je interesse en wil je het sponsorpakket ontvangen? Want we doen voor jou ook heel veel terug... We vertellen je graag wat het inhoudt!

De sponsoring van De Zee Kust wordt afgehandeld door GLOCALmedia...  

KVK:  58410384 
BTW: 120624084B01 
IBAN: NL53 INGB 0008209728

Bel met GLOCALmedia! 
KLIK of TAP

 +31 (0) 629 322 822 

OF STUUR EEN E-MAIL VOOR INFO

De verzamelpagina van De Zee Kust op Facebook 

Al 4923 keer gelezen/bekeken

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op