Ons Water

  • E-mailadres
(0 stemmen)
Week van Ons Water
Week van Ons Water © WVOW


Werk aan Ons Water is nooit af. Elke dag weer wordt er hard gewerkt om ons land waterveilig te houden. En om te zorgen voor voldoende en schoon water. Twee maal per jaar organiseren de waterpartners een Week van Ons Water. In het voorjaar is het thema schoon water en in het najaar waterveiligheid. Dan kun je bij jou in de buurt kijken waar er wordt gewerkt aan ons water. En wat je zelf kunt doen om ons water schoon te houden en wateroverlast tegen te gaan. 

Dompel je onder in de Week van Ons Water.
Van 1 t/m 8 mei zijn er heel veel evenementen waar je naar toe kunt. Kijk wat er in ons water leeft, bezoek een waterzuivering of stoomgemaal, ga kanoën, fietsen, wandelen. En zie wat er elke dag wordt gedaan om ons water schoon te houden. Waar ga jij heen? 

Overzicht Ons Water

De website Week van Ons Water. 
Er is een prachtige intuïtieve website gemaakt. Je kunt per dag kijken wat er wordt georganiseerd.
Elke dagkaart bevat een aantal items. De getalletjes rechts onderaan geven aan hoeveel het er zijn.
Met de pijlen < en > rechtsonder naast de getallen kun je van evenement naar evenement bladeren.
Als je bij een evenement klikt op 'Meer informatie', draait de kaart zich om en kun je zien waar het evenement is, hoe laat, en of en waar je je moet aanmelden.
Als je daarna op het oranje pijltje rechtsboven klikt, draait de kaart terug en kun je weer verder bladeren. 

Overzicht Ons Water

En om de evenementen zoveel mogelijk te promoten zijn er links voor het delen van de berichten op Facebook en Twitter, zodat je ook je eigen vrienden en volgers op de hoogte kunt stellen van de evenementen! Het is ook 'Ons Water, Jouw Water'. Deel dus een evenement en maak een uitnodigende tekst voor jouw timeline. 

De Week van ons water wordt georganiseerd door:
Waterschappen, waterbedrijven, watermusea, Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes, ministerie van Infrastructuur en Milieu, Unie van Waterschappen, Vewin, VNG en IPO.

Weet jij wat je moet doen als de dijk het begeeft?

Eb, vloed en NAP

'Ons Water' is ook op Twitter te volgen en natuurlijk de prachtige themawebsite www.weekvanonswater.nl

Heb jij tips, een persbericht of ander nieuws wat je onder de aandacht wil brengen? Laat het het even weten via de contactpagina.

[ INFO VAN ONZE ADVERTEERDERS ]

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op