WEEK VAN DE ZEE

  • E-mailadres
(0 stemmen)
Week van de Zee
Week van de Zee © WvdZ


Zee aan tijd, Tijd aan zee 
Ieder jaar richt de Week van de Zee de aandacht op natuur en milieu aan de West-Vlaamse kust. 
Zee en strand: hier leef je je uit of kom je tot rust. Heel speciale planten en dieren maken het ook tot de rijkste natuur.

[ Prachtige vakantiewoningen aan de De Zee Kust West-Vlaanderen - Belvilla ]

In Oostende is vandaag de Week van de Zee gestart, dit reeds voor de twintigste editie. Een groot feest tussen de Panne en Knokke voor iedereen!

Er zijn tussen 22 april en 8 mei zo'n honderdvijftig activiteiten gepland in tien verschillende kustgemeenten. Tijdens de week zijn er activiteiten voor scholen en groepen en tijdens het weekend voor het ruim publiek. Zo zijn er onder meer tal van workshops, demonstraties garnaalkruien, zeetochten en tentoonstellingen. 

Week van de Zee benadrukt de unieke waarde van de natuur aan de kust. Met wandelingen, workshops en happenings.

Staan centraal: buiten zijn, de mooiste natuur ontdekken, iets bijleren en je amuseren. Veel activiteiten voor scholen en verenigingen zijn het hele jaar door mogelijk. Maar tijdens de Week van de Zee zijn er veel 'specials'.

De Week van de Zee is voor iedereen!

Volg de Week van de Zee​ op de facebookpagina en kijk voor alle activiteiten op de website www.weekvandezee.be.

 

[ Prachtige vakantiewoningen aan de De Zee Kust West-Vlaanderen - Belvilla ]

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op