2013-09-04

De zee kust als case

(0 stemmen)
Een Snapseedfoto Strand Den Helder
Een Snapseedfoto Strand Den Helder Fotografie Jasper Tolhuijs


Vandaag is bekend geworden dat 'De Zee Kust' een case gaat worden voor een aantal studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Eén van de docenten, hij had me eerder al uitgenodigd gastlessen te geven over Customer Experience en Entrepreneurship, denkt dat dit een mooie case zal zijn voor de sector Bedrijfseconomie of Algemene Economie. Is dat leuk? 
Ik vind het maar bijzonder dat zij gaan kiezen voor 'De Zee Kust'.

Onderzoeken waar de potentie zit en een ondernemingsplan hiervoor gaan schrijven. Zoals het nu is voorgesteld worden vanaf november een aantal leerlingen aan mij toegewezen waarmee ik een krachtmeting aan zal gaan. Twee semesters volgen en begeleiden. Ik ben hier super enthousiast over en heb hier erg veel zin in.
Ik zal jullie op de hoogte houden over het vervolg.

De foto's in de afbeelding galerij zijn van Jasper Tolhuis. Jasper heeft een account op Instagram.

Afbeelding galerij

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Roel van Steinvoorn

 

Roel van Steinvoorn is de initiatiefnemer van 'De Zee Kust' en doet voor deze community alle internetactiviteiten.
Behalve een groot liefhebber van de zeekust, heeft hij zijn eigen mediabedrijf GLOCALmedia. Hierin geeft hij strategisch advies over internet en socialmedia en verzorgt trainingen. Doet ook @DiGiKERK en @SteinvoornSpecialist in Customer Experience, je product is niet belangrijk. Je klant wel...
Een gepassioneerd fotograaf, natuurliefhebber, creatief regelaar. Hobby's? 

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op