12 SUMMETS SCHOORL

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
12SUMMITS Bergen
12SUMMITS Bergen ‪#‎LCUE2016‬

Komend weekend worden er in heel Europa schoonmaakacties georganiseerd in het teken van Let's Clean Up Europe - Official. In Nederland worden er door Recycle Valley op 7 mei in vier provincies als onderdeel van de 12 Summits serie op de hoogste punten opruimacties georganiseerd; Bergen, Urk, Bergeijk en Amerongen. 

De Zee Kust vraagt natuurlijk graag jullie aandacht voor de actie in de Gemeente Bergen... De Zee Kust Schoorl. Doe je mee?

Start bij het buitencentrum van Staatsbosbeheer in Schoorl.

FB image NL Schoon

Bereikbaarheid: 

  • Openbaar vervoer: vanaf NS-station Alkmaar bus 151 naar Schoorl. Uitstappen bij halte Idenslaan.  
  • Auto: navigatieadres Heereweg 62, Schoorl. De weg hier tegenover is de Oorsprongweg, waar het buitencentrum ligt. Parkeren op P2. Betaald parkeren: € 1,90 per uur, een dagkaart is € 12. Deze opbrengsten komen ten goede aan de Schoorlse Duinen.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op