RIVELLA EN DE WADDEN

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Rivella en de Wadden
Rivella en de Wadden © Rivella


Rivella en Doutzen houden van de Waddeneilanden. Omdat ze zo lekker naturel zijn en je er heerlijk tot rust komt. Daarom zetten ze zich deze zomer samen in om te laten zien hoe mooi dit stukje Nederland is. En proberen ze ervoor te zorgen dat die pure schoonheid behouden blijft. 

Met elke fles Rivella die je koopt, draag je bij aan 1m² schoon strand. Met jouw hulp en in samenwerking met Stichting De Noordzee zorgt Rivella deze zomer voor een schoon strand op alle vijf de eilanden.

Dat is goed nieuws voor Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. En voor jou. Want zo'n uniek stukje natuur moet bewaard blijven, zodat we er nog lang van kunnen genieten. Want naturel is wel zo lekker.

Meedoen is makkelijk. Koop een fles Rivella en draag daarmee bij aan 1m² schoon Waddenstrand! 

© Rivella.nl

Psst, nog een tip van Doutzen: "Als klein meisje zag ik mijn ouders alles wat niet op het strand thuishoorde oprapen. Dat leer ik nu weer aan mijn kinderen. Je houdt de omgeving schoon en vindt soms bijzondere souvenirtjes. Zo zorgen we samen dat het Wad op haar mooist blijft!" 

Deze prachtige actie van Rivella en Doutzen wordt heel erg goed uitgelegd op de website van FONK, een inspirerende website over creatie, marketing, media & reclame.

Bron: website Rivella voor tekst en fotografie

Rivella ♥ Doutzen ♥ De Wadden. Samen met Doutzen Kroes maken we deze zomer het Waddenstrand schoon: voor elke verkochte fles Rivella wordt 1m2 strand opgeruimd. Benieuwd wat Doutzen met de Wadden heeft? Check het filmpje

Geplaatst door Rivella Nederland op maandag 4 juli 2016

 

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

Meer in deze categorie: « KUSTPACT STRAND5DAAGSE »

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op