BEACH CLEANUP TOUR

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Beach Cleanup Tour
Beach Cleanup Tour


Morgen is de aftrap van de Boskalis Beach Cleanup Tour.
De allereerste etappe start tegelijkertijd in Cadzand én op Schiermonnikoog. Precies twee weken later en 28 etappes verder weten we de 'gevonden' opbrengst in Zandvoort. Help jij ook mee met het schoonmaken van de héle Noordzeekust? 

Alle etappes van de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee

Van 1 t/m 14 augustus maken we weer de héle Noordzeekust schoon, tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. Op 1 augustus start er zowel een team in Cadzand als op Schiermonnikoog. Twee weken later, op zondag 14 augustus, ontmoeten de teams elkaar in Zandvoort.
Per etappe lopen we zo’n 10 kilometer waarbij we zoveel mogelijk afval van het strand opruimen. We doen dit om te laten zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Want deze ‘plastic soep’ zorgt ervoor dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven.

Het logo van de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee

Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? 
Steeds meer mensen kennen het afvalprobleem en dat is te merken aan het stijgende aantal deelnemers van de Beach Cleanup Tour. Hierdoor kunnen we ook meer afval opruimen en wordt de Beach Cleanup Tour steeds gezelliger.

Het strandjutten tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee

De bus terug
Doe je mee met een van de etappes, dan ben je na zo'n 10 kilometer wandelen over het strand en afval verzamelen waarschijnlijk wel toe aan een lekker drankje. Gelukkig is de finish altijd in een strandpaviljoen waar je even op adem kunt komen. En wist je dat de bussen van Connexxion, RET en HTM ervoor zorgen dat je comfortabel terugkomt op de startlocatie? 

Selfiewedstrijd
Van 1 t/m 14 augustus 2016 kun je meedoen met de selfiewedstrijd van Stichting De Noordzee. En daar kun je heel leuke prijzen mee winnen, met dank aan onze partners! Mee doen is simpel: meld je aan voor een etappe, upload een selfie met een bijzonder afvalitem en maak kans op een mooie prijs! De hoofdprijs? Een super stoere Jipfish Wagon! Ontdek de prijzen en lees verder over deze selfiewedstrijd.

Groepsfoto tijdens Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee

Bezoek vooral even de websites van Stichting de Noordzee, De Beach Cleanup Tour en de Facebookpagina...
We houden je op de hoogte...

Reageer mag hieronder, delen van dit bericht vinden we een groot compliment...

Stichting de Noordzee houdt je op de hoogte via FB...

 

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op