TUSSENSTAND AUGUSTUS

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
De Zee Kust
De Zee Kust © DZK


Iedere maand maken we een tussenstand bekend van de volgers op Twitter en de 'vind ik leuk's op Facebook. En de groei gaat maar door. 
We zijn bijzonder trots op jou als volger en zeker als je ook meedoet. Bijvoorbeeld als Ambassadeur. 

Publicaties aan De Zee Kust

Voor jou, van jou
De Zee Kust is een platform waar je kunt genieten van fotografie en verhalen, informatie opdoen, sfeer proeven. Maar ook meedoen.
Wanneer je de kust bezoekt en er worden foto's gemaakt, dan wil je die delen. Tegenwoordig doen we dit vooral in de sociale media, op Twitter en Facebook bijvoorbeeld. 
De Zee Kust heeft hiervoor ruimte gecreëerd. Vandaar het gebruik van de term 'platform'. Iedere kustplaats of eiland heeft zijn eigen socialmedia waaronder Facebookaccounts. Daar mag ook jij je foto's plaatsen. Gewoon op de tijdlijn... 
Op Twitter kun je aan je tweet de mention @dezeekust of de hashtag #dezeekust toevoegen. Een retweet is dan vaak het geval of we vragen je fotografie te mogen gebruiken op bijvoorbeeld Facebook. Ook is voor elke kustplaats of eiland een e-mailadres beschikbaar... Wil je veel bestanden insturen? Gebruik dan wetransfer. Het e-mailadres vind je in de info van de Facebookpagina.

Wil je aan de slag als redacteur? 

Ambassadeur
De Ambassadeurs, er zijn er al twintig zijn gepassioneerde fotografen, schrijvers en dichters, vaak woonachtig aan de kust (of komen er heel graag) en hebben een emotionele binding en zijn gepassioneerd over zee, duinen, strand, natuur en vanzelfsprekend, de kustplaats.
Zij vormen samen de trotse redactie van De Zee Kust. Behalve hun eigen fotografie, delen zij de binnengekomen foto's en plaatsen relevant nieuws en bekijken en volgen de reacties die gegeven worden op de geplaatste items. Binnen de Ambassadeurs delen zij hun kennis over bijvoorbeeld fotografie of aanverwante zaken. 
Redacteuren mogen verhalen en blogs schrijven over emotie, maar ook over bezoeken die ze doen aan De Zee Kust, soms eigen initiatief, maar ook op uitnodiging van organisaties of bedrijven. 
Ook wordt de fotografie verkocht. Op de website staan mooie voorbeelden.
Op deze manier hebben we inkomsten, zijn we een promotieplatform rond één gezamenlijke passie, voor fotografen en bedrijven aan De Zee Kust en laten we de bezoeker genieten van al dat moois wat wij te bieden hebben. En iedereen mag meedoen. Met een gezonde basis, a-politiek met aandacht voor diversiteit, kwaliteit, duurzaamheid en een promotie voor De Zee Kust als (regionale) destinatie. 

Wadlopen op De Zee Kust de Wadden

Ook Ambassadeur van De Zee Kust? 
De Zee Kust geeft en heeft de ruimte om een passie te etaleren. Voor een groot publiek die veel groter en weidser is dan je eigen vriendengroep. 
Geeft... Want De Zee Kust is meer dan dat. Het is een promotieplatform. Niet alleen voor jouw fotografie of verhaal, ook bedrijven en organisaties doen mee. En als er dan inkomsten zijn is er een transparante verdeling van die inkomsten, een vergoeding voor De Zee Kust, de ambassadeur die de inkomsten veroorzaakt heeft en een (regionaal) goed doel. Vanaf 1 augustus gaat er 25% naar een (regionaal) natuur, maatschappelijk of cultureel geënt goed doel. 
Voor de overige 75% wordt een formule gehanteerd.  

Vuurtoren aan De Zee Kust Noordwijk

Wil jij meedoen? 
Neem contact op voor meer informatie. Dit kan op veel manieren, zoals bijvoorbeeld via de Facebookpagina van de Ambassadeurs... of kijk hieronder even naar het telefoonnummer van de redactie.

 

De verzamelpagina van alle Facebookactiviteiten vind je hieronder...

Het delen en retweeten vinden we een groot compliment 

 

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op