FOTOGRAFEN AAN DE ZEE KUST

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(1 Stem)
FOTOGRAFEN AAN DE ZEE KUST
© Fotocreateur Danny Taheij


Ben jij een (hobby)fotograaf aan 'De Zee Kust' en ben jij in staat om een verhaal te vertellen met jouw verbeelding? 
Dan moeten wij eens praten. De Zee Kust wordt door jou gemaakt, met jouw verhalende verbeelding... Iedereen mag meedoen.


Voor veel hobby fotografen is de natuur en in het bijzonder de zeekust, een geliefd onderwerp om vast te leggen. Er zijn fotografen die in staat zijn, zelfs met één foto, een heel verhaal te vertellen. 

Naar dìe fotografen ben ik op zoek. 

Het unieke van het moment, de lichtval, het onderwerp, de beweging. 

De fotoapparatuur die je gebruikt is natuurlijk van belang, maar ondergeschikt. 
Er zijn steeds meer mensen die de mogelijkheid hebben, tegenwoordig heeft iedere smartphonegebruiker wel de potentie om mooie beelden vast te leggen. Behalve dat er foto’s mee gemaakt kunnen worden bestaan er apps die aan de foto’s een bewerking mee kunnen geven... 

Het is voor iedereen mogelijk mee te doen aan De Zee Kust.
Ben je volger op FB? Je plaatst je foto op de tijdlijn van één van de FB pagina's van 'De Zee Kust', waar je de foto hebt gemaakt. Dan plaatsen we, de redacteuren, hem voor je door. Je mag ook foto's met korte omschrijving sturen aan beeld@dezeekust.com. Zeker als het er meerdere zijn, het liefst via wetransfer

Op Twitter en Instagram gebruik je achter je tekst een mention @dezeekust... We komen je bericht dan wel tegen en kunnen dan contact maken.

Podium als Ambassadeur van De Zee Kust
Ik bied dus een podium voor elke fotograaf, maar er zijn ook Ambassadeurs.
Zou je het aandurven om op FB aan de slag te gaan als redacteur? 

Je krijgt als redacteur de verantwoordelijkheid voor één van de De Zee Kust FB pagina's, met een eigen inlog en mag meewerken aan items op de website, bijvoorbeeld de NACHTKUS(t) of een verhaal begeleiden. Je maakt dan kans om mee te gaan/doen aan activiteiten waar we voor uitgenodigd worden of zelf organiseren. Je fotografie mag aangeboden worden aan de bezoekers, met een hele goede regeling/vergoeding. 

'De Zee Kust' geeft je de mogelijkheid om je talent onder de aandacht te brengen bij een groot publiek in de sociale mediakanalen Twitter, Facebook, Google+, Pinterest en Instagram. En natuurlijk de website. 

Voorbeeld webshop Danny Taheij

Dus, beste fotograaf en ambassadeur in spé, meld je aan via Twitter of Facebook. Want ook daar moet je actief zijn... Wel krijg je natuurlijk een goede begeleiding voor het gebruik van sociale media.

De foto boven het verhaal en in de tekst zijn gemaakt door fotocreateur Danny Taheij.
Danny is te volgen op
 twitter en is oa redacteur van de Facebookpagina De Zee Kust Westland en Hoek van Holland

Ken jij iemand als vriend op FB die in aanmerking zou kunnen komen? 
Mention dan zijn of haar naam via de verzamelpagina van De Zee Kust op Facebook hieronder:

 

 

CameraNU.nl
Al 6718 keer gelezen/bekeken

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op