AFSLUITDIJK OPEN

  • lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen
(0 stemmen)
Afsluitdijk-Open voor het goede doel
Afsluitdijk-Open voor het goede doel © Afsluitdijk-Open


Op zondag 4 september start in alle vroegte de Afsluitdijk Open. De dijk gaat dan voor dag en dauw open voor duizenden hardlopers die de zonsopgang tegemoet lopen. Deelnemers kunnen een hele (32 km), halve (16 km) of kwart (8 km) Afsluitdijk toevoegen aan hun hardloop bucketlist. 

Autoloze zondag - zonsopkomst
Geïnspireerd op de autoloze zondagen in de jaren '70 en de unieke ervaring van het Hollands licht op de dijk, wordt de dijk eenmalig teruggegeven aan de mens. Deelnemers en organisatie dragen een steentje bij aan de toekomst via een afdracht aan de Trombosestichting, tevens initiatiefnemer, en Spieren voor Spieren. Op vier locaties kan het publiek de renners aanmoedigen: bij Den Oever, Breezanddijk, Kornwerderzand en Zurich.

DIT VIND JE WAARSCHIJNLIJK OOK LEUK OM TE LEZEN:

ICOON AFSLUITDIJK (1)
ICOON AFSLUITDIJK (2)

In Kornwerderzand is gedurende de Afsluitdijk Open van 04.00 tot 09.00 uur het informatiecentrum De Afsluitdijk, nieuwe verhalen geopend. Hier wordt onder meer informatie gegeven over de dijkversterking, het inbouwen van de grootse pompen van Europa, de aanleg van een Vismigratierivier en de bouw van een Beleefcentrum, dat in 2018 haar deuren opent.

Het Monument in tegenlicht

Hier vind je het programma van de Afsluitdijk Open. Tijden en volgorde van het programma zijn onder voorbehoud.

 

Bron: website afsluitdijk-open

 

De verzamelpagina van alle Facebookactiviteiten van De Zee Kust vind je hieronder...

Het delen en retweeten vinden we een groot compliment 

 

 

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Redactie DZK

De redactie van 'De Zee Kust' bestaat uit verbeeldende verhalenvertellers. Fotografen, schrijvers en dichters. De verhalen die worden opgemaakt zijn geschreven met passie, een promotie van en voor 'De Zee Kust', van en voor bedrijven, personen en organisaties die dezelfde passie tonen en zich thuis voelen bij een promotieplatform als 'De Zee Kust'.

Voor info of persbericht info@dezeekust.com. De redactie is bereikbaar via Whatsapp of mobiel +31 (0) 629 322 822

De tussenstand... December 2018

 

WEBSHOP

Neem contact op!

'De Zee Kust' is er voor iedereen, je mag meedoen met je foto's en verhalen, actief, je mag kijken en lezen. Geniet!
Wij van De Zee Kust bedienen een specifieke doelgroep die ook voor een bedrijf aan de kust interessant is, maar hebben ook kennis en kunde voor gastlessen en workshops socialmedia, hoe profileer je jouw product, merk of bedrijf.
We hebben materiaal voor exposities en apparatuur voor fotosessies, deze bieden voor particulieren en bedrijven mogelijkheden. We schrijven graag met passie over je product, dienst of activiteit.

neem contact op